Zasoutěžte si o relaxační pohádkové omalovánky

alenka-v-risi-divu-Snehurka-omalovanky-perex
Překrásné a propracované ilustrace vás vtáhnou do kouzelného světa pohádek. Společně s dětmi si můžete připomenout klasický příběh Alenky z říše divů nebo Sněhurky a sedmi trpaslíku a potom si všechny známé postavy vymalovat.

Alenka v říši divů – omalovánky a Sněhurka – omalovánky

Kouzelné omalovánky seznamují mladé čtenáře s klasickým a nadčasovým příběhem Alenky v říši divů a v druhé knize pak s pohádkou o Sněhurce.

Vymalovávání úžasných, rafinovaných ilustrací, kdy lze zcela popustit uzdu své imaginaci, má také blahodárné relaxační účinky.

A pokud si dítě vymaluje veliký plakát, jenž je součástí knihy, a pověsí si ho například v pokoji, může opakovaně prožívat hluboké uspokojení nad výsledkem své tvůrčí práce.

Ilustrátorka: Fabiana Attannasio

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s.
Počet stran: 80 + plakát
Vazba: brožovaná
Vydáno: 11/2016
ISBN (Alenka v říši divů): 978-80-87034-16-3
ISBN (Sněhurka): 978-80-87034-17-0

Přečtěte si více o knihách Alenka v říši divů – omalovánky a Sněhurka – omalovánky, které do soutěže věnovalo nakladatelství PRESCO GROUP a.s.

Společnost PRESCO GROUP a.s. byla založena v roce 1995. Vydává vlastní kolekce nástěnných, stolních a speciálních kalendářů a diářů. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. Své portfolio rozšířila o vydávání knih. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček. Více na www.presco.cz.

 

Vyhrajte knihy Alenka v říši divů – omalovánky a Sněhurka – omalovánky

snehurka-omalovanky-ukazkaS úžasnými omalovánkami se mohou mladí čtenáři zabavit nejen při jejich vybarvování, ale také si připomenout jeden z klasických a nadčasových pohádkových příběhů. Zda se vydají do říše divů s malou Alenkou, nebo se zabydlí v domečku společně se Sněhurkou a trpaslíky, záleží jen na vás. V zadní kapse každé knihy navíc najdete plakát, který se bude krásně vyjímat například na zdi v dětském pokoji.

Ve spolupráci s nakladatelstvím PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které čtyři z vás mohou vyhrát knihy Alenka v říši divů – omalovánky a Sněhurka – omalovánky. Ve hře jsou dva exempláře od každého titulu, ze kterých si výherci postupně vyberou. Stačí, když u soutěžní otázky zvolíte jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy Alenka v říši divů – omalovánky
a Sněhurka – omalovánky
probíhá od 8. do 21. dubna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2x2 knihy plné omalovánek dle výběru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAlenka v říši divů – omalovánky

PRESCO GROUP a.s., 2016

zobrazit info o knizeSněhurka – omalovánky

PRESCO GROUP a.s., 2016

Zasoutěžte si o relaxační pohádkové omalovánky - DISKUZE

Počet reakcí: 5
  1. Myska.Kl napsal:

    Moc děkuji za vyhranou Alenku v říši divů, dnes dorazila :)

  2. Shakespeare napsal:

    Děkuji za došlou výhru od nakladatelství PRESCO GROUP a.s.-Sněhurka – omalovánky, která mi byla díky vaší soutěži
    dnešního dne doručena.Přeji hezký den a srdečně zdravím.

  3. jednamalaholka napsal:

    Dobrý večer,děkuji za výhru-audiokniha-již stažena.

  4. Jarka Bruknarova napsal:

    Dobrý den,ráda bych vyhrála omalovánky pro mou malou neteř,která má ráda Sněhurku i Alenku v říši divu.

Napsat komentář