Vyhrajte thriller o napínavém závodu s časem

kyvadlo-perex
Osud Johna Wallace určuje kyvadlo, které se v poslední chvíli zhouplo v jeho prospěch. Má však pouze jedinou šanci, jak uniknout jisté smrti a zastavit zlo. Ale zabiják je mu stále v patách, připraven ho zabít při dalším zhoupnutí smrtícího kyvadla.

Kyvadlo osudu

Fascinující psychologický thriller, který je označován za jeden z nejlepších titulů roku 2016.

Probudí se. Zmatený. Dezorientovaný. Kolem krku má uvázanou oprátku. Jediné, na co se dokáže soustředit, je muž v masce, který utahuje lano. John Wallace nemá tušení, proč se stal cílem. Nemá ponětí, kdo je jeho vrah. Jediné, co ví, že konec je nevyhnutelný. Pak se kyvadlo osudu zhoupne v jeho prospěch. Má jednu jedinou šanci uniknout, najít pravdu a zastavit zlo. Ale zabiják je mu stále v patách a všechno se může změnit s pouhým zhoupnutím smrtícího kyvadla…

Tento fascinující psychologický thriller zahajuje novou slibnou trilogii.

 

Kyvadlo

Autor: Adam Hamdy

Vydalo: nakladatelství XYZ
Překlad: Jiří Chodil
Počet stran: 584
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 3/2017
ISBN: 978-80-7505-627-6

Přečtěte si více o knize Kyvadlo, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství XYZ patřící pod společnost Albatros Media. Navíc si můžete stáhnout také ukázku.

XYZ_Albatros-Media

Nakladatelství XYZ působí na českém trhu od roku 2004 a od té doby představuje čtenářům na 150 titulů nejrůznějších žánrů ročně. Vydává českou i zahraniční beletrii, autobiografie, autorizované životopisy, literaturu faktu, historické publikace, encyklopedie i na knihy pro děti a mladé čtenáře.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

Cosi mu proklouzlo nad hlavou. Pokud nebude myslet na to, co to je, nebude to skutečné. Zmizí to a on se z té noční můry probere.
Není to skutečné. Musí to být drogový rauš. Sen. To není opravdový život. Ne!
Smyčka se utáhla a Wallace si už nemohl nic nalhávat. Kolem krku měl provaz. Provaz, který se začal utahovat.
„Bude to jednodušší, když se postavíš,“ ozval se hlas. Zněl odkudsi z prostoru nad ním a za ním. Hluboký, vážný, neznámý, střízlivý a ledově chladný, s přízvukem typickým pro dobře situovaného a dobře vzdělaného Brita či Američana. Hlas plný nenávisti. Hlas plný odhodlání. Wallace pořád ještě tak trochu doufal, že je to jenom drsný kanadský vtip, který zašel příliš daleko. Že se na jeho účet baví nějaký kolega, na něhož dávno zapomněl. Přítel, kterého neměl. Soused, jemuž nikdy nevěnoval pozornost, a on mu to oplácel stejným. Někdo, kdo má na něj vztek za cosi, co si myslí, že mu provedl. Ale ten hlas neznal. Pokud to tedy byl žert, musel ten, kdo si ho vymyslel, zaplatit nějakému herci. Upnul se na tu myšlenku jako na maják v temnotě, maják, poskytující naději. (str. 12)

 

O autorovi

Adam Hamdy (*1974 v Londýně) je britský spisovatel, scenárista a filmař. Vystudoval práva v Oxfordu a filozofii na Londýnské univerzitě. Po několika letech v korporátním světě se vydal na dráhu spisovatele a scenáristy. Spolupracuje s filmovými studii a producenty na obou stranách Atlantiku a nejnověji chystá filmovou adaptaci románu Davida Mitchella Sencislo9. Na literární scéně si získal věhlas nejprve svými autorskými komiksy (Hunter, Starmaker: Leviathan). Psychologický thriller Kyvadlo (Pendulum, 2016) je jeho třetím románem a nepopiratelně v něm zužitkoval své znalosti strategického konzultanta pro světové značky podnikající v oblasti lékařství, robotiky a jiných moderních technologií. Na motivy knihy chystá NBCUniversal International Studios televizní seriál. Hamdy žije se svou manželkou a třemi dětmi v anglickém Shropshiru.
(Zdroj informací: společnost Albatros Media)

 

Vyhrajte knihu Kyvadlo

John Wallace se probudí s oprátkou kolem krku, kterou muž v masce postupně utahuje. Pomalu se smiřuje s jistou smrtí, i když netuší, proč se stal cílem šíleného zločince právě on. Jeho jedinou nadějí je kyvadlo, a právě to ho v poslední chvíli zachrání. Podaří se Johnovi najít pravdu a zastavit zlo dříve, než se znovu zhoupne? To si přečtěte v napínavém psychologickém thrilleru Adama Hamdyho, který je první vlaštovkou z plánované trilogie.

Ve spolupráci s nakladatelstvím XYZ patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Kyvadlo vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kyvadlo
probíhá od 15. do 28. března 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 psychologické thrillery Kyvadlo

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKyvadlo

Hamdy, Adam

XYZ, 2017

Vyhrajte thriller o napínavém závodu s časem - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. zurekpetr napsal:

    Dobrý den, vyhraná kniha Kyvadlo byla v pořádku doručena.
    Děkuji moc.
    S pozdravem Petr Žurek

Napsat komentář