Zahrajte si o zajímavé ceny od českého umělce

Patricny-soutez-perex
Martin Patřičný je nejenom výtvarník – dřevař, ale má na svém kontě i televizní scénáře a několik knih. Právě o dvou z nich si můžete právě nyní přečíst více a navíc si o podepsané výtisky také zasoutěžit. A nejenom o ně.

Patřičná čítanka

Patřičná Čítanka – veselá a zábavná kniha o čtení a knihách
Patřičný – výtvarník, dřevař, a sám autor devíti knih tu vypráví o knihách, které stojí za to. Které stojí za to vzít do ruky a do hlavy nejen podruhé, ale víckrát…mít je v knihovně i v srdci…
Knihy mladé i staré tady znovu ožívají- a nejen pečlivě vybranými ukázkami a komentářem.
Vzpomínání a kříšení knih doprovází řada překvapení, nápadů a vtipů.
Najdete tu i tolik oblíbené žebříčky – např. – Jakou jste četli nejlepší kovbojku?
Víte, kdo byl nominován na nejkrásnější ženskou postavu ve vedlejší roli? A která ženská v literatuře byla největší potvora?
Kapitola Léčivá je opravdu o knihách, které léčí- smíchem!
Kapitolu O ženách si dámy nenechte ujít.
Pochopitelně jde o retro, návrat, ale kniha oslovuje i mladé, byť někteří znají příběhy jen ze zfilmovaných (a osekaných) verzí…
Kromě zábavy vám Čítanka pomůže najít, co chcete číst!

Autor: Martin Patřičný

Vydalo: nakladatelství Jonathan Livingston
Počet stran: 304
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2014
ISBN: 978-80-87835-35-7

Přečtěte si více o knize Patřičná čítanka. A nezapomeňte ani na článek pana Patřičného na našem webu.

 

Patřičný. Monografie

Kniha je přátelským a zaujatým pohledem na tvorbu – dílo Martina Patřičného. Ten je veřejnosti znám svými výstavami i z televizního seriálu Kus dřeva ze stromu. Součástí monografie je náčrt jeho uměleckého vývoje i galerie obrazů a artefaktů ze dřeva, které čtenáře přitahují svou teplou barevností.

Částečně navazuje i na knihu Dřevo Krásných stromů – dnes již klasiku ve svém oboru. Vypráví jaké to je, když se dřevo a člověk potkají a jdou kus cesty spolu…

Autor: Martin Patřičný

Vydalo: nakladatelství ISMC Bohemia
Počet stran: 160
Vazba: vázaná
Vydáno: 4/2014
ISBN: 978-80-86919-08-9

Přečtěte si o knize Patřičný. Monografie více.

Obě knihy a další ceny věnoval do soutěže pan Martin Patřičný.

 

Vyhrajte knihy Martina Patřičného

Martin Patřičný je známým umělcem, který pro své výtvory používá dřevo. Zároveň je také vášnivým čtenářem a o své poznámky k jednotlivým dílům se neváhal podělit. Vznikla tak kniha Patřičná čítanka, která před vámi otevře cestu do netušených krajin, ve kterých rozkryjete vazby mezi autory, jejich motivy a odhalíte význam některých děl, který vám možná dosud zůstával skrytý. Pokud vás spíše zajímají autorovy výtvory ze dřeva, uvítáte pravděpodobně titul Patřičný. Monografie, ve kterém se dozvíte více o vývoji tvorby a díla Martina Patřičného a jehož součástí je i galerie jeho obrazů a artefaktů ze dřeva. Ledacos už možná znáte z televizního seriálu Kus dřeva ze stromu, ale zjistíte i mnoho nového. Stačí správně odpovědět a můžete se začíst do vlastnoručně podepsané knihy.

Patricny-soutez-ceny

Ve spolupráci s panem Martinem Patřičným vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může vyhrát knihy s podpisem autora a další hodnotné ceny. První výherce získá titul Patřičná čítanka a dřevěnou misku s průměrem 22 cm z třešňového dřeva v hodnotě 500 Kč vyrobenou Martinem Patřičným, druhou cenou jsou knihy Patřičná čítanka a Patřičný. Monografie a třetí až pátý výherce získají po jednom výtisku titulu Patřičná čítanka. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy Martina Patřičného
probíhá od 3. do 16. března 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o knihy a další ceny od Martina Patřičného pro 5 výherců

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePatřičná čítanka

Patřičný, Martin

Jonathan Livingston, 2014

zobrazit info o knizePatřičný. Monografie

Patřičný, Martin

Jonathan Livingston, 2014

Napsat komentář