Zahrajte si o recepty na vývary a pokrmy z nich

vyvary-perex
Vývary jsou nadčasové a stále patří mezi nejvýživnější pokrmy, jaké si můžete uvařit. Tento koncentrovaný elixír chuti a zdraví se vám navíc bude hodit i při přípravě mnoha dalších skvělých jídel. Přesvědčte se o tom právě nyní.

Snadné vaření s vývarem

vyvary-ukazkaObjevte zázračné schopnosti obyčejného vývaru, který posiluje kosti, napomáhá regeneraci lidského těla a je jedním z nejvýživnějších jídel na světě. Vývar je koncentrovaný elixír chuti a zdraví, bez kterého se při vaření prostě neobejdete. Dlouhodobě slaví úspěch v kuchyních celého světa a zároveň v sobě pojí kouzlo dávných let s vědecky podloženými fakty o výživě moderní doby. Vývary jsou nadčasové; procházejí kulturami, generacemi a staletími, a ať je znáte pod jakýmikoli názvy, nic zdraví prospěšnějšího nenajdete.

Kuchařka nabízí recepty na deset základních vývarů z masa, ryb i zeleniny. Přečtěte si, jaké jsou jejich nutriční výhody, a pak je s knihou krok za krokem uvařte! Navíc obsahuje přes padesát receptů na polévky, rizota, omáčky a jídla založená na dušeném mase se zeleninou, jejichž podstatu tvoří jeden z vývarů. Všechna uvedená jídla lze připravit velice snadno. Recepty nevyžadují žádné zvláštní znalosti a snadno se jimi dokáží řídit i ti nejméně zkušení kuchaři a kuchařky.

 

Vývary

Nejlepší recepty na vývary, polévky, rizota a omáčky

Autorky: Vicky Edgsonová, Heather Thomasová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Barbora Lyčková
Počet stran: 176
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 1/2017
ISBN: 978-80-204-4241-3

Přečtěte si více o knize Vývary, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Vyhrajte knihu Vývary

Vývary jsou nadčasové a najdeme je v kuchyních nejen napříč světem, ale také staletími. Splňují také nároky moderní doby, kdy často dbáme na nutriční hodnoty a vyžadujeme na stole zdravé pokrmy. Kniha britských autorek Vicky Edgsonové a Heather Thomasové vám představí nejen deset základních receptů na vývary z masa, ryb i zeleniny, ale i mnoho dalších jídel, při jejichž přípravě je využijete. Uvařte si výbornou polévku, rizoto nebo omáčku a uvidíte, že si pochutnáte.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Vývary vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Vývary
probíhá od 6. do 19. února 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy receptů Vývary

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVývary
Nejlepší recepty na vývary, polévky, rizota a omáčky

Edgsonová, Vicky – Thomasová, Heather

Mladá fronta, 2017

Napsat komentář