Zahrajte si o napínavý thriller o zoufalých činech

v-pasti-perex
Sonje se zhroutilo nejen manželství, ale v podstatě celý život. Ocitla se bez prostředků a hlavně bez syna. Zoufalá matka se rozhodne udělat cokoliv, aby chlapce získala zpátky. Nezamotá se však při tom do ještě větších problémů?

Definitivní konec, nebo naděje na únik?

Jednatřicetileté Sonje se rozpadlo manželství – po dramatickém rozvodu se ocitla prakticky bez prostředků… a bez syna.

V islandské krizi je Sonja bez práce a síly jí docházejí. Její rozvodový advokát jí nabídne pracovní cestu do ciziny a Sonja si pozdě uvědomí nebezpečí…

Banka, kde pracoval její bývalý manžel, zkrachovala a jeho vyšetřují kvůli účasti na rozsáhlých finančních machinacích. Sonja celou dobu nic netušila – co všechno ještě před ní skrýval? Domyslí si to, když jí syn náhodně ukáže jednu fotografii…

Pod hrozbou, že jí gang unese syna, je schopna vymýšlet nové a nové způsoby, jak uniknout pozornosti celníků, nakonec ji ale jeden z nich zastaví. Znamená to pro Sonju definitivní konec, anebo naopak naději na únik z pasti?

 

V pasti

Autorka: Lilja Sigurðardóttir

Vydalo: nakladatelství Leda
Překlad: Lucie Korecká
Počet stran: 272
Vazba: pevná
Vydáno: 12/2016
ISBN: 978-80-7335-450-3

Přečtěte si více o knize V pasti, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Leda.

Nakladatelství Leda vzniklo v roce 1992 a je jediným českým vydavatelstvím specializovaným na jazykové slovníky, učebnice a příručky a na naučné slovníky. Jako jediné nakladatelství u nás se systematicky věnuje jak hlavním světovým jazykům, tak jazykům menších národů a států. Usiluje o vysokou odbornou úroveň své produkce, o její kvalitu, serióznost a uživatelskou přitažlivost.

 

O autorce

Lilja-SigurðardottirLilja Sigurðardóttir se narodila roku 1972. V roce 2008 zvítězila v soutěži nakladatelství Bjartur, jejímž cílem bylo najít „islandského Dana Browna“, a na základě toho získala možnost vydat svou prvotinu Spor (Kroky, 2009). Po ní následoval druhý kriminální román Fyrirgefning (Odpuštění, 2010). V dalších letech se autorka věnovala především dramatické tvorbě a za svůj divadelní debut Stóru börnin (Velké děti, 2014) získala ocenění „Gríman“ za nejlepší islandskou divadelní hru roku. Románem Gildran (V pasti, 2015), který je první částí připravované trilogie, se vrací ke kriminální próze.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Leda)

 

Vyhrajte knihu V pasti

Sonja je jednatřicetiletá atraktivní žena, která má movitého manžela a radost jí dělá malý syn. Rodinná idyla se však zhroutí poté, co dojde na nevěru a Sonja zjišťuje, že navzdory všemu ji více přitahují ženy. Manželství se rozpadne a společně s ním i Sonjin život, protože syn zůstává v péči otce. Co vše je zoufalá matka ochotna udělat pro to, aby tuto skutečnost zvrátila? Shodou ošklivých náhod se připlete až k pašování drog a navzdory své nezkušenosti dlouho uniká pozornosti celníků. Jednoho dne však i na ni dojde a namátková kontrola spustí kolotoč dalších překvapivých událostí. Zajímá vás jakých? To už si přečtěte sami v napínavém psychologickém thrilleru, jehož autorkou je islandská spisovatelka Lilja Sigurðardóttir.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Leda vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu V pasti vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu V pasti
probíhá od 16. do 29. ledna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 psychologické thrillery V pasti

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeV pasti

Sigurdardóttir, Lilja

Leda, 2016

Napsat komentář