Zahrajte si o inspirativní příručku pro leadery

leader-perex
Nezáleží na tom, zda vedete velkou firmu, nebo jen malý tým lidí, či učíte děti ve škole. Ve všech vyjmenovaných oblastech a samozřejmě i mnoha dalších je důležité být dobrým vůdcem. Pokud nevíte, jak na to, inspirujte se právě nyní.

38 let rekordně úspěšné kariéry

Sir Alex Ferguson o 38 letech rekordně úspěšné kariéry nejen v čele Manchesteru United.

Co je třeba mít k tomu, aby člověk mohl vést tým k trvalým úspěchům na světové scéně?

Sir Alex Ferguson patří k nemnohým leaderům, kteří to vědí. Během své osmatřicetileté trenérské kariéry sir Alex vyhrál neuvěřitelných 49 trofejí a z Manchesteru United pomohl vytvořit jednu z největších obchodních značek na světě. V inspirativní nové knize sir Alex odhaluje tajemství své rekordně dlouhé a úspěšné kariéry.

Kniha Leader je uspořádána podle klíčových schopností, jichž si sir Alex cení nejvíce. Zahrnuje prvky, které si okamžitě spojíme s jeho trenérským stylem: kázeň, kontrolu, týmovou práci a motivaci. Zabývá se však i prvky, které sice nejsou tak zřejmé, ale v cestě za úspěchem nejsou o nic méně důležité: delegováním pravomocí, analýzou dat a překonáváním nezdarů.

Společné dílo sira Alexe a jeho dlouholetého přítele, investora sira Michaela Moritze vyniká vhledem, moudrostí, humorem a upřímností. Jednotlivé příběhy se nevyhnutelně týkají fotbalu a fenomenálního úspěchu na tomto poli, ale ponaučení si z nich může vzít každý. Ať už vedete firmu, učíte ve škole nebo pracujete v malém týmu, kniha Leader vám pomůže stát se lepším vůdcem.

Nepostradatelný zdroj inspirace pro všechny manažery, kteří se chtějí stát leadery!

Inspirativní příručka pro každého, kde se chce stát vynikajícím vůdcem, z pera nejúspěšnějšího fotbalového trenéra všech dob.

 

Leader

Autoři: Alex Ferguson, Michael Moritz

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Petr Nosálek
Počet stran: 344 + 32
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 11/2016
ISBN: 978-80-7565-003-0

Přečtěte si více o knize Leader, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. Navíc si můžete také prohlédnout několik stran z knihy: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Leader

Které schopnosti a vlastnosti jsou klíčové, pokud chcete být úspěšní v tom, co děláte, a stát se dobrým vůdcem pro svůj tým? Možná vám napoví společná kniha sira Alexe Fergusona a jeho přítele, investora sira Michaela Moritze. Najdete v ní kapitoly inspirované nejen profesní kariérou samotného Fergusona, ale přiblíží vám i ostatní prvky, které jsou neméně důležité. Inspirujte se od nejúspěšnějšího fotbalového trenéra všech dob a využijte své nově nabyté znalosti pro svůj vlastní růst.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Leader vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Leader
probíhá od 18. do 24. prosince 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 inspirativní knihy Leader

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLeader

Ferguson, Alex - Moritz, Michael

Jota, 2016

Napsat komentář