Zahrajte si o souboj tří žen s nadbytečnými kily

tri-damy-na-zhubnuti-perex
Maddie, Jess a Lauren se přidaly ke Krotitelům tuků, aby zhubly. Každá z nich k tomu má jiný důvod a motivaci, ale společný nepřítel je spojuje, proto brzy uzavřou spojenectví. Budou však nadbytečná kila tím jediným, co budou muset překonat?

Nejen kila navíc dokáží potrápit

Existuje celá řada důvodů, proč chceme zhubnout. Jedním z nich je i to, že jsou pro nás nadbytečná kila zástupným problémem.

Maddie je tlustá. Morbidně tlustá. Manžel jí sice říká, že ji má rád takovou, jaká je, ale děti se za ni stydí, matka do ní ustavičně rýpe a šéfka ji dotlačila k účasti na mediálním projektu o hubnutí, který je pro Maddii zdrojem nekonečného ponížení. Zkrátka a dobře, Maddie má dost dobrých důvodů, aby se přidala ke Krotitelům tuků, což je skupina lidí, kteří se snaží o snížení své hmotnosti.

Ve stejný den přichází i Jess. Pracuje v kosmetickém salónu, mezi zákaznicemi je oblíbená, zato nadřízená jí neustále vmetá do tváře, že svou tloušťkou dělá salónu ostudu. A pak je tady ještě její milovaný Charlie, který už není tak láskyplný jako dřív… Jess doufá, že když shodí nějaké to kilo, Charlie ji bude mít zase rád a konečně ji požádá o ruku.

Třetí nově příchozí je Lauren, rozvedená majitelka seznamovací agentury, o níž doslova a do písmena platí, že kovářova kobyla chodí bosa: ačkoli úspěšně dává lidi dohromady, sama žije jen s kocourem. Pak se ale na scéně objeví atraktivní kuchař Joe, který dává nepokrytě najevo, že jeho partnerka musí být štíhlá… Tomu se říká motivace!

Tři mladé ženy, které se přidaly ke Krotitelům tuků, si slíbí, že se budou navzájem podporovat. A příležitostí k tomu dostanou víc než dost, protože nadbytečná kila nejsou zdaleka to jediné, co dokáže ženu pořádně potrápit.

 

Tři dámy na zhubnutí

Autorka: Lucy Diamond

Vydalo: nakladatelství Domino
Překlad: Jana Vlčková
Počet stran: 368
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2016
ISBN: 978-80-7498-185-2

Přečtěte si více o knize Tři dámy na zhubnutí, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Domino. Navíc si můžete přečíst také krátkou ukázku.

Nakladatelství Domino vzniklo v roce 1997. Mnohé se od té doby změnilo, základ však zůstává stejný: ve všech edicích se čtenářům snaží nabídnout pouze takové knihy, které stojí za to číst. Už sedmnáct let vydává knihy mnoha žánrů a autory, kteří patří mezi světovou špičku.

 

Ukázka z knihy

„Jsi v pořádku, Maddie?“ zeptala se znepokojeně Becky. Collette pustila poslední vypalovačku dívčí skupiny Girls Aloud a poskakovala po studiu, jako by kašlala na celý svět. Nemohla jsem se na Becky ani podívat. Ani jí odpovědět. V uších mi pořád zvonila Collettina slova a pálila mě v duši. A co se týče Maddie… Tu pošleme bojovat se špeky! Ano, přesně tak. Maddie si vyzkouší, jak funguje zeštíhlovací program s ambiciózním názvem Krotitelé tuků.
Příšerná ženská! Mrcha! Pro každého přichystala něco pěkného – až na mě. Já zase budu všem k smíchu.
„Maddie? Jsi v pořádku?“
Mlčky jsem přikývla. Bála jsem se, že nedokážu promluvit. Collette McMahonová právě oznámila tisícům posluchačů, že jsem tlustá a měla bych s tím něco dělat. Ponížila mě před celým městem.
Složila jsem svou velkou tlustou hlavu do svých velkých tlustých dlaní a nejradši bych se propadla do země. (str. 14)

 

O autorce

Lucy DiamondLucy Diamond se narodila roku 1970 v Nottinghamu. Vystudovala anglickou literaturu na univerzitě v Leedsu, po promoci se přestěhovala do Londýna a pracovala jako redaktorka v několika nakladatelstvích. To, co vypadalo jako velmi slibně rozjetá kariéra, Lucy rázně utnula: rozhodla se procestovat svět, a tak následující rok a půl strávila s batohem na zádech. Po návratu z cesty kolem světa nastoupila do BBC a tam pracovala až do doby, kdy se rozhodla založit rodinu a odstěhovala se do Bathu. Dnes je matkou tří dětí a autorkou deseti románů, jejichž svěží a chytrý humor britské čtenářky milují.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Domino)

 

Vyhrajte knihu Tři dámy na zhubnutí

Každá ze tří hlavních hrdinek románu Lucy Diamond má k hubnutí vlastní důvod. Maddie k tomu v podstatě donutila její šéfová, Jess hubne kvůli příteli a Lauren doufá, že s pomocí štíhlejší postavy získá muže svých snů. Brzy po prvním setkání tyto tři mladé ženy zjistí, že je nespojuje pouze společný cíl, a slíbí si, že se budou na cestě k němu navzájem podporovat. Jak se ukáže, nadbytečná kila však nebudou tím nejhorším problémem, se kterým se budou muset vypořádat.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Domino vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Tři dámy na zhubnutí vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Tři dámy na zhubnutí
probíhá od 9. do 22. prosince 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Tři dámy na zhubnutí

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTři dámy na zhubnutí

Lucy, Diamond

Domino, 2016

Napsat komentář