Zasoutěžte si o boj o království a toronijský trůn

ztracene-kralovstvi-perex
Trojčata Tarlan, Elodie a Galf byla předurčena k tomu, aby vládla Toronii. Cesta k trůnu je však dlouhá a krvavá, protože vzkříšený král Brutan se svou armádou nemrtvých ovládá město Idilliam. Podaří se ho sourozencům konečně přemoci?

Přežít a vládnout

Koruna tří - UkázkaZemě je ve válce. Jedinou naději představují trojčata Tarlan, Elodie a Galf, jimž osud předurčil vládnout v míru. Pokud přežijí…

Vzkříšený král Brutan a jeho armáda nemrtvých ovládají město Idilliam, zatímco Elodie s Tarlanem se snaží zachránit Galfa, který zůstal uvězněn uvnitř hradeb.

Galf se však tajným tunelem dostal do ztraceného království pod městem, kde ke svému obrovskému překvapení potkává svou matku. Jenže ona si na něj nevzpomíná! Zapomene i Galf v podivné říši na ty, které má rád?

Mezitím se Tarlan a čarodej Melchior vydávají na výpravu za obnovením kouzelníkovy moci a Elodii s vojskem zanechají strážit Idilliam. Netuší však, že ani celé vojsko neochrání Elodii před zradou…

Toronijský trůn je vzdálenější než kdy předtím a sourozenci budou potřebovat všechny svoje schopnosti, pokud chtějí přežít, natož vládnout.

 

Koruna tří: Ztracené království

Autor: J. D. Rinehart

Vydalo: nakladatelství Host
Překlad: Romana Bičíková
Počet stran: 383
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2016
ISBN: 978-80-7491-809-4

Přečtěte si více o knize Koruna tří: Ztracené království, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host.

Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

Ukázka z knihy

„Šla bych sama,“ prohlásila. „Kdybyste řekli, že mě chce vidět král, šla bych z vlastní vůle. Proč bych se bránila?“
Pohodila rozcuchanými rudozlatými vlasy a doufala, že zní vzpurně. Žaludek se jí ale stáhl mrazivou hrůzou. Proč ji Brutan nechal takhle vytáhnout z postele? Proč si ji nechal předvést v řetězech?
Odpověď ji uhodila do hrudi jako pěst. Srdce se jí skoro zastavilo.
Našel moje děti. Moje trojčata. A až mi je ukáže, tak je zabije!
Kousla se do rtu, aby potlačila výkřik.
„Radši bys měla mlčet,“ zavrčel zpod černé kápě první legionář. „Dělej jen to, co ti řeknou. Tak to bude nejlepší.“
„Když král poručí, musí poslechnout i králova milenka,“ ohrnul posměšně rty druhý.
Kalja se otřásla. O jejím postavení věděla celá Toronie, všichni věděli, že hrad Tor je domovem krále, královny… a Kalji. Žili v něm všichni tři. (str. 10)

 

O autorovi

J. D. Rinehart je spisovatel, který kromě psaní rád objevuje hrady, sleduje filmy a vyráží na túry do přírody se svou dogou Sirem Galahadem. Od té doby, co se ujal opuštěného mláděte sokola, je vášnivým sokolníkem. Žije v Nottinghamshire v Anglii. Koruna tří: Prokletý král (2014) je první díl fantasy série.
(Zdroj informací: nakladatelství Host)

 

Vyhrajte knihu Koruna tří: Ztracené království

Pokud chtějí trojčata Tarlan, Elodie a Galf skutečně vládnout Toronii, jak jim bylo kdysi předurčeno, budou potřebovat všechny své schopnosti, aby přežila. Tarlana, který dokáže mluvit se zvířaty, hadího muže Galfa a neohroženou vůdkyni Elodii čeká ještě dlouhá a strastiplná cesta k trůnu. O jejich boji s králem Brutanem, zradách a těžkých zkouškách, které musí překonávat, si přečtěte právě nyní ve druhém díle dobrodružné fantasy trilogie Koruna tří.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Koruna tří: Ztracené království vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Koruna tří: Ztracené království
probíhá od 8. do 21. prosince 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 fantasy Koruna tří: Ztracené království

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKoruna tří: Ztracené království

Rinehart, J. D.

Host, 2016

Zasoutěžte si o boj o království a toronijský trůn - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Eva napsal:

    Určitě bych si jí ráda přečetla.Mám ráda příběhy fantazy.
    Eva

Napsat komentář