Vyhrajte příběh císařovy konkubíny Mei

palac-zariciho-mesice-perex
Splní se věštba, kterou si Mei v pěti letech vyslechla? Opravdu by se mohla stát uznávanou a vládnout starověké Číně po boku císaře? Ačkoliv se to kvůli chudému původu Meiiny rodiny zdá nemyslitelné, jiskřička naděje se přece jen objeví.

Pozoruhodná věštba

Portrét starověké Číny – kde láska, ambice a věrnost mohou znamenat život i smrt – a ženy, která říši neochvějně vládla.

Jako konkubína dostává Mei jednu tvrdou lekci za druhou, přesto jí svitne jiskřička naděje na splnění pozoruhodné věštby. Když potom palác rozdělí vzpoura, zamilovaná Mei dá v sázku příliš mnoho.

 

Palác zářícího měsíce

Autorka: Weina Dai Randel

Vydalo: nakladatelství Alpress
Překlad: Jana Vlčková
Počet stran: 336
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 11/2016
ISBN: 978-80-7543-075-5

Přečtěte si více o knize Palác zářícího měsíce, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Alpress.

Nakladatelství Alpress vzniklo v roce 1993 ve Frýdku-Místku. Od té doby se vyprofilovalo do podoby jedné z nejvýznamnějších a nejstabilnějších firem působících na českém knižním trhu. Po skromných začátcích, kdy produkce čítala několik autorů, vydává nakladatelství ALPRESS každý rok téměř 150 titulů a počtem ročně vydaných knih se řadí mezi největší česká nakladatelství.

 

Vyhrajte knihu Palác zářícího měsíce

Mei bylo kdysi mnichem předpovězeno, že se stane matkou císařů. Jak by se však něco takového mohlo splnit, když její otec zemřel a zbytek rodiny přišel po jeho skonu nejen o peníze, ale také o dům? Naděje svitne v Meiiných třinácti letech, kdy je povolána jako jedna z panen pro císaře. Ovšem brzy se ukáže, že dostat se až k samotnému vládci není vůbec jednoduché a místo mezi jeho konkubínami ještě nezaručuje, že se s ním Mei někdy setká. Jenže ona dávné věštbě věří a pro její splnění je ochotná obětovat cokoliv.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Alpress vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Palác zářícího měsíce vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Palác zářícího měsíce
probíhá od 7. do 20. prosince 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Palác zářícího měsíce

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePalác zářícího měsíce
Bezvýznamná konkubína

Dai Randel, Weina

Alpress, 2016

Vyhrajte příběh císařovy konkubíny Mei - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. Neobee napsal:

    Knihu jsem v prosinci vyhrála, ale ještě nedorazila… Byla již odeslána?

Napsat komentář