Zahrajte si o dobrodružství holčičky Otolíny

otolina-dle-vyberu-perex
Seznamte se s Otolínou, která je hlavní hrdinkou dvou knižních příběhů, které vám dnes představíme. Tato malá holčička nadevše miluje záhady a při jejich řešení zažívá jedno dobrodružství za druhým. Vyberte si, které z nich prožijete společně s ní.

Otolína ve škole

Otolína vášnivě sbírá nejrůznější věci a miluje všechny druhy počasí, zejména však déšť, neboť se ráda čvachtá v kalužích. Obývá apartmá číslo 243 ve dvacátém čtvrtém patře mrakodrapu, který vypadá docela jako pepřenka, takže není divu, že mu také Pepřenka všichni říkají… Otolínini rodiče jsou sběrateli a neustále cestují po celém světě. O Otolínu je v jejich nepřítomnosti ovšem skvěle postaráno, nikdy se necítí osamělá. Společnost jí přece dělá pan Moura a kromě něj holčičce se vším, co je potřeba, pomáhá celá řada dalších neobyčejných společníků. Díky nim se nikdy nenudí! Otolína navíc miluje záhady, stejně jako pan Moura. Oči má pořád otevřené a uši nastražené pro případ, že by se setkala s něčím neobvyklým nebo zajímavým. Její zápisník by mohl vyprávět!

A pokud by vás snad zajímalo, jak v sobě tahle zvláštní dívenka objevila své neobvyklé schopnosti, navštivte s ní nevšední školu plnou velmi nevšedních žáků v příběhu Otolína ve škole – bude to určitě nezapomenutelný zážitek!

Autor: Chris Riddell

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s.
Počet stran: 172
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 11/2016
ISBN: 978-80-87034-35-4

Přečtěte si více o knize Otolína ve škole.

 

Otolína a žlutá kočka

Hlavními hrdiny úspěšné, mezinárodně oceňované a mnohokrát vyznamenané knižní série jsou tak trochu zvláštní holčička jménem Otolína a její nerozlučný kamarád – malý vlasatý tvor z norských močálů zvaný pan Moura.

Otolína ráda řeší zapeklité případy, vymýšlí chytré plány a přichází věcem na kloub – ostatně, má pro to speciální nadání…

U jejích nevšedních dobrodružství, jako je například řešení záhady série loupeží na Třetí ulici, které přináší knížka Otolína a žlutá kočka, se rozhodně nebudou nudit malí ani velcí čtenáři!

Knihy jsou bohatě ilustrované, nápadité a propracované obrázky srozumitelné dětem se plynule prolínají s textem, což činí z četby velký zážitek – ať už se do ní ponoří děti, anebo dospělí.

Autor: Chris Riddell

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s.
Počet stran: 172
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 11/2016
ISBN: 978-80-87034-34-7

Přečtěte si o knize Otolína a žlutá kočka více.

Obě knihy do soutěže věnovalo nakladatelství PRESCO GROUP a.s.

Společnost PRESCO GROUP a.s. byla založena v roce 1995. Vydává vlastní kolekce nástěnných, stolních a speciálních kalendářů a diářů. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. Své portfolio rozšířila o vydávání knih. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček. Více na www.presco.cz.

 

Vyhrajte knihy Otolína ve škole a Otolína a žlutá kočka

Dětské knihy Chrise Riddella jsou ve světě velice úspěšné a ty, jejichž hlavní hrdinkou je holčička Otolína, patří mezi nejprodávanější a nejoceňovanější. Například Otolína a žlutá kočka vyhrála cenu Nestlé Smarties Book Prize ve věkové kategorii 6–8 let. Zajímá vás, v čem tkví tajemství úspěchu? Pravděpodobně v tom, že knihy jsou nejen plné dobrodružství a zvláštními kamarády, díky kterým se děvčátko nikdy necítí samo (dokonce ani tehdy, když jsou rodiče na cestách), ale také jsou bohatě ilustrované a promyšlené obrázky skvěle doplňují text, takže se příběhy dětem dobře čtou. Zkuste je pořídit vašim ratolestem a uvidíte sami.

Ve spolupráci s nakladatelstvím PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které čtyři z vás mohou vyhrát knihy Otolína ve škole a Otolína a žlutá kočka vyhrát. Ve hře jsou dva exempláře od každého titulu, ze kterých si výherci postupně vyberou. Stačí, když u soutěžní otázky zvolíte jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy Otolína ve škole a Otolína a žlutá kočka
probíhá od 20. listopadu do 3. prosince 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 4 dětské knihy o Otolíně dle výběru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOtolína ve škole

Riddell, Chris

PRESCO GROUP a.s., 2016

zobrazit info o knizeOtolína a žlutá kočka

Riddell, Chris

PRESCO GROUP a.s., 2016

Napsat komentář