Zasoutěžte si o tajný recept na vitalitu a zdraví

bohyne-nestarnou-perex
Stárnutí je přirozený a nevyhnutelný proces, přesto nemusíte podlehnout přesvědčení, že od jistého věku začnou přicházet nemoci, pokles energie a oslabení některých funkcí mozku. Je totiž pouze na vás a vašem postoji, zda tomu tak opravdu bude.

Staňte se nestárnoucí bohyní

Kolik vám je? Přece tolik, na kolik se cítíte. To jsme určitě slyšeli už mnohokrát, jenže si možná myslíme, že je to jenom taková planá útěcha. Stárnout člověk přece musí. Jsme naprogramovaní tak, abychom počítali s tím, že přijdou nemoci, pokles výkonnosti a pozvolna nás opustí veškerá radost ze života.

Jenže tak tomu vůbec není! Naopak! Autorka je přesvědčená, že nic takového si nemáme nechat vnutit. A naše duše i těla mohou místo úpadku vesele rozkvétat.

Máte moc stát se nestárnoucí bohyní a živoucím ztělesněním radostného a bezvěkého života. Získáte vynikající zdraví, plnohodnotné sexuální potěšení, pružné a rozhýbané tělo…

Začít je dobré už v mládí. Ale kdo to nestihl, nemusí věšet hlavu. Víte, kdy je nejlepší chvíle začít s čímkoli? No přece právě teď!

 

Bohyně nestárnou

Autorka: Christiane Northrupová

Vydalo: nakladatelství Metafora
Překlad: Kateřina Harrison Lipenská
Počet stran: 372
Vazba: vázaná
Vydáno: 10/2016
ISBN: 978-80-7359-468-8

Přečtěte si více o knize Bohyně nestárnou, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. Navíc si můžete také prohlédnout několik stran z knihy: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Pokud zrovna nemyslíte na to, kolik vám je, může se stát, že vás významné narozeniny, nemoc související se životním stylem, přítel či příbuzný stejného věku nebo krizová situace přimějí k zamyšlení nad tím, jak můžete změnit scénář a stárnout, aniž by přitom váš život upadal. Do mého pořadu v rádiu telefonuje mnoho žen a žádají mě o radu, protože je zničehonic postihlo autoimunitní onemocnění, předrakovinný stav nebo rakovinové onemocnění, případně nějaká alergie. A když je nerozhodí zdravotní obtíže, pak to bývá ztráta zaměstnání, vztahu nebo iluzí. Někdy mi říkají, že právě zjistily, že je manžel podvádí, že dospívající syn nebo dcera trpí duševní chorobou či užívá drogy. Naše duše je schopná nám dávat různá účinná varovná znamení, abychom opět zaměřily pozornost správným směrem. (str. 12)

 

Vyhrajte knihu Bohyně nestárnou

Stárnout musíme, ale nemusíme se nutně smířit s tím, že v určitém věku přijde menopauza, zvýší se hladina cholesterolu, poklesne chuť na sex, nebo se nám zhorší paměť. Zda se u vás některý z těchto faktorů projeví, zaleží totiž pouze na vašem postoji. S věkem totiž nemusí tělo a mysl chátrat, ale naopak může dále rozkvétat. Staňte se ztělesněním radostného a bezvěkého života. Čím dříve začnete, tím lépe. Přesvědčte se o tom v knize americké odbornice na ženské zdraví Christiane Northrupové.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Bohyně nestárnou vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Bohyně nestárnou
probíhá od 19. do 25. listopadu 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 motivační knihy Bohyně nestárnou

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBohyně nestárnou

Northrupová, Christiane

Metafora, 2016

Napsat komentář