Zasoutěžte si o knížku koled a vystřihovánek

v-betleme-se-sviti-perex
Adventní čas se pomalu ale jistě blíží a vy možná přemýšlíte, jak si ho s dětmi ozvláštnit. Zkuste se zabavit kreativně třeba s knihou V Betlémě se svítí, vystřihněte si betlém a zazpívejte si při tom nejznámější vánoční koledy.

Postavte si svůj betlém

v-betleme-se-sviti-ukazka-1Knížka V Betlémě se svítí doplňuje řadu knížek nejen pro nemocné děti. V adventním čase si z přiložených vystřihovánek mohou děti i dospělí postavit trojrozměrný betlém a společně si zazpívat tradiční české koledy.

Knihu s betlémem ilustrovala Adriana Skálová.

Cena v soutěži Nejkrásnější knihy roku 2015.

 

V Betlémě se svítí

Adventní kalendář a koledy s betlémem Adriany Skálové nejen pro nemocné děti

Vydalo: nakladatelství Cesta domů
Ilustrace: Adriana Skálová
Počet stran: 36
Vazba: brožovaná
Vydáno: 2015
ISBN: 978-80-88126-01-0

Přečtěte si více o knize V Betlémě se svítí, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cesta domů. Navíc si můžete také prohlédnout několik stran z knihy: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Nakladatelství Cesta domů je malé nakladatelství, které publikuje tiskoviny s tématem konce lidského života. Vydávané tituly slouží nemocným (jak dospělým tak dětem), pečujícím, odborníkům ale i dalším. Snaží se vydávat publikace přívětivé a graficky pohledné. Za více jak 10 let své existence nakladatelství vydalo na 50 publikací a další desítky příležitostných tisků.

 

Ukázka z knihy

v-betleme-se-sviti-ukazka-2

 

Vyhrajte knihu V Betlémě se svítí

Chcete si na Vánoce vyzdobit domov originálně a vytvořit správnou sváteční atmosféru? Vystřihněte a sestavte si svůj betlém sami a při tom si můžete společně zazpívat tradiční koledy. A pokud umíte hrát na nějaký hudební nástroj, můžete zpěv rodinných příslušníků doprovodit podle uvedených not. Připravte se na adventní čas už nyní s knihou, kterou ilustrovala Adriana Skálová.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cesta domů vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může knihu V Betlémě se svítí vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu V Betlémě se svítí
probíhá od 16. do 29. listopadu 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 vánočních knih V Betlémě se svítí

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeV Betlémě se svítí
Adventní kalendář a koledy s betlémem Adriany Skálové nejen pro nemocné děti

Skálová, Adriana

Cesta domů, 2015

Napsat komentář