Zasoutěžte si o mistrovský psychologický thriller

jeji-zivot-v-ocich-panenky-perex
Policista Marc je potížista, což vede až k jeho přeřazení na mravnostní policii. Zde dostane na starost případ, během jehož vyšetřování se seznámí s Barbarou, která se zdá být chybějící indicií k dopadení psychopata. Ale je tomu opravdu tak?

Chybějící kousek skládačky

Dvě zraněné duše. Dva sny o druhé šanci.

Potížista, cynik a mizogyn Marc je po vážné autonehodě přidělen k mravnostní policii. Při vyšetřování jednoho případu se setká s jemnou dívkou Barbarou, jež pečuje o svou slepou matku. Zasvětila život nerudné, zahořklé ženě, která jí oplácí jen výčitkami a nadávkami. Jedinou útěchou je pro ni sbírka panenek. Už brzy si půjde koupit vysněný nový kousek, překrásnou porcelánovou panenku jménem Sweet Doriane.

Marca vyvádí Barbařin bezelstný pohled z míry. Její křehkost ho dojímá a zasáhne natolik, že je znovu ochoten uvěřit v budoucnost. Zároveň je však přesvědčen, že Barbara je chybějícím kouskem skládanky, figurkou, kterou musí manipulovat, aby odhalil psychopata, jemuž je na stopě.

Ale co když se mýlí?

 

Její život v očích panenky

Autorka: Ingrid Desjoursová

Vydalo: nakladatelství Host
Překlad: Petr Christov
Počet stran: 288
Vazba: vázaná
Vydáno: 8/2016
ISBN: 978-80-7491-601-4

Přečtěte si více o knize Její život v očích panenky, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host.

Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

O autorce

Ingrid-DesjoursovaIngrid Desjoursová (nar. 1976) je psycholožka specializující se na sexuální kriminologii. Několik let se u belgické policie podílela na vyšetřování sexuálních deliktů, od roku 2007 se věnuje psaní knih a scénářů kriminálních seriálů pro francouzskou televizi. Ve svých románech čerpá z mnoha psychologických profilů sexuálních zločinců, které při svém povolání vypracovala. Napsala několik detektivních románů, které měly velký ohlas nejen ve francouzském prostředí a kterým je společná velká znalost lidské psychiky a schopnost zprostředkovat čtenáři, co její postavy prožívají a jak se cítí. Za svůj debut Echo (2009) získala čtenářskou cenu Plume de Bronze (Bronzové pero). Nyní žije v Paříži.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Host)

 

Vyhrajte knihu Její život v očích panenky

Francouzská spisovatelka Ingrid Desjoursová získala během svého působení u policie mnoho zkušeností, z nichž čerpá ve svých krimi románech. Nejinak je tomu i v nejnovějším mrazivém thrilleru, ve kterém si pohrává nejen s osudy hlavních postav, ale také se čtenáři. Nic zde totiž není tak, jak se může na první pohled zdát, a vy si tak při čtení budete lámat hlavu až do posledních stran. Skutečně je jemná dívka Barbara tou, která pomůže Marcovi dopadnout psychopata, po kterém tento problémový policista pátrá?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Její život v očích panenky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Její život v očích panenky
probíhá od 24. srpna do 6. září 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 thrillery Její život v očích panenky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJejí život v očích panenky

Desjoursová, Ingrid

Host, 2016

Napsat komentář