Získejte mrazivý příběh Teda Seversona

Na-zabiti-perex
Ted Severson se na jedné ze svých pracovních cest setká s tajemnou kráskou jménem Lily. Když se s ní dá do řeči a svěří jí své tajemství, nemá ani tušení, jaké následky tento rozhovor bude mít. Lily totiž rozhodně není tak nevinná, jak vypadá.

Podivný návrh

Cizím lidem se nikdy nesvěřujte se svými problémy.

Úspěšný podnikatel Ted Severson, který zbohatl na internetových startupech, při čekání na odložený let z Londýna do Bostonu toto pravidlo poruší. Snad proto, že vypije příliš mnoho martini, anebo že je neznámá Lily, která se s ním dá do řeči v letištním baru, až příliš přitažlivá. Z nezávazné konverzace se vyklube důvěrná hra na pravdu a přiopilý Ted se svěří, že ho jeho manželka podvádí. Lily zcela vážně prohlásí, že někteří lidé si nezaslouží žít, a bude-li chtít, pomůže mu ženu zabít. Ted netuší, že Lily má své vlastní temné tajemství, a tak ve chvíli, kdy by to snad ještě šlo, před jejím návrhem necouvne…

 

Na zabití

Autor: Peter Swanson

Vydalo: vydatelství Audiotéka.cz
Interpreti: Kristýna Kociánová, Kateřina Janečková, Martin Stránský, Petr Gelnar
Délka: 10 hodin 12 minut
Vydáno: 6/2016

Přečtěte si více o audioknize Na zabití, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audioteka-logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

Vyhrajte audioknihu Na zabití

Mrazivý psychologický thriller vám dokáže, že cizím lidem byste se neměli nikdy svěřovat se svými problémy. Právě to totiž udělal podnikatel Ted Severson v případě Lily, se kterou se setkal při čekání na odložený let. Ani v nejmenším by si nedokázal představit, jaké temné tajemství tato přitažlivá žena skrývá. Kdyby to tušil, rozhodně by její návrh nebral na lehkou váhu a ihned by jej zamítl.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Na zabití vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Na zabití
probíhá od 30. července do 12. srpna 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Na zabití

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNa zabití
Audiokniha

Swanson, Peter

Audiotéka.cz, 2016

Napsat komentář