Získejte napínavý případ z porodního oddělení

Pokrevni-sestry-perex
Cecilie Lundová pracuje na porodním oddělení, které trpí následkem úsporných opatření nedostatkem personálu. Přesto neváhá a pouští se do pátrání po identitě tajemné dívky, kterou přijali bez dokladů a která zřejmě nikomu nechybí.

Pátrání na vlastní pěst

Cecilie Lundová si pozvolna zvyká na nový život bez manžela i na skutečnost, že teď mají s Johnem děti ve střídavé péči.

Ani na porodním oddělení, kde pracuje, není situace právě růžová. Úsporná opatření v nemocnici si vybírají svou daň, oddělení trpí nedostatkem personálu a Cecilie i její kolegyně mají ještě víc práce než předtím.

Jedné noci pak dojde k tragédii: při komplikovaném porodu zemře mladá maminka i s dítětem. Její manžel je zdrcený žalem a hledá útěchu u Cecilie. Zhruba ve stejné době do nemocnice přivezou dívku v pokročilém stupni těhotenství. Je v hlubokém bezvědomí, nemá u sebe žádné doklady a zdá se, že ji nikdo nepostrádá. Co je zač? A jak je možné, že se k ní nikdo nehlásí? Zkrátka je tu další záhada, která Cecilii přímo vybízí, aby se pustila do pátrání na vlastní pěst.

 

Pokrevní sestry

Autorka: Kateřina Janouchová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Lucie Johnová
Počet stran: 336
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 5/2016
ISBN: 978-80-204-3966-6

Přečtěte si více o knize Pokrevní sestry, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

S porodní asistentkou Cecilií Lundovou jste se mohli setkat v předchozích dílech této volně na sebe navazující série: PodváděnáSesterstvoNalezenecTygří žena, Matčino srdceHra na schovávanou.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

O autorce

Kateřina Janouchová (*1964) ve svých deseti letech společně s rodiči emigrovala do Švédska. V osmnácti začala pracovat jako redaktorka v knižním nakladatelství. Překládala do češtiny a časem navázala spolupráci s večerníkem Expressen a několika dalšími časopisy. Od 80. let působí jako novinářka na volné noze, píše pro tištěná periodika, televizi a rozhlas. Vydala několik románů, řadu knih o partnerském soužití a sexu, ale také sérii knížek pro děti.
(Zdroj informací: nakladatelství Mladá fronta)

 

Vyhrajte knihu Pokrevní sestry

Jedné noci dojde na porodním oddělení, kde pracuje Cecilie Lundová, k tragédii – zemře mladá maminka i s dítětem. Zhruba ve stejnou dobu je přijata dívka v pokročilém stupni těhotenství, která je v hlubokém bezvědomí a navíc u sebe nemá doklady a zdá se, že ji nikdo nepostrádá. Jak je možné, že se k ní nikdo nehlásí? Cecilii tato záhada nedá spát, pouští se proto do vlastního pátrání. Na co při něm přijde?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Pokrevní sestry vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Pokrevní sestry
probíhá od 22. června do 5. července 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 rodinné thrillery Pokrevní sestry

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePokrevní sestry

Janouchová, Kateřina

Mladá fronta, 2016

Získejte napínavý případ z porodního oddělení - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. vrbik5 napsal:

    Dobrý den, v červenci jsem vyhrála tuto knihu, bohužel stále nedorazila, prosím o prověření, děkuji.

Napsat komentář