Získejte příběh o tajemství Claudiina života

Julie-v-cervnu-romeo-na-konci-listopadu-perex
Romeova schovanka Claudie se u jeho smrtelného lože konečně dozvídá tajemství svého života. Do rukou se jí totiž dostává kniha, která byla napsána pro ni a odhaluje mnohé od seznámení až po rozchod rodičů. Co ještě se Claudie z knihy dozví?

Kniha odhalující mnohá tajemství

Příběh je situován do nedaleké budoucnosti a začíná u lože umírajícího starce. Jeho schovanka se od něj dozvídá tajemství svého života a Romeo jí předává knihu, kterou pro ni napsal s prosbou, aby mu z ní v jeho posledních dnech četla. Prosí ji, ať jej soudí až po jejím dočtení.

Při předčítání se Claudie vrací do doby před jejím narozením a dočítá se o kouzlech a úskalích vztahu mezi starším mužem a mladou ženou od seznámení až po rozchod a rozvod. Zároveň je kniha i sondou do způsobu života generace Juliiných rodičů; života, který díky masivnímu technologickému pokroku již prakticky zmizel.

Jsme svědky paralelně se vyvíjejících příběhů Juliiny první lásky a nově nacházeného vztahu s otcem. Daří se jim k sobě najít cestu a užívat si vzájemnou přítomnost, ale nemilosrdná ruka osudu vše změní.

 

Julie v červnu, Romeo na konci listopadu

Autor: Oliver Burian

Vydalo: nakladatelství Jota
Počet stran: 424
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 5/2016
ISBN: 978-80-7462-959-4

Přečtěte si více o knize Julie v červnu, Romeo na konci listopadu, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Julie v červnu, Romeo na konci listopadu

Čtenáři se v románu Olivera Buriana ocitají v nedaleké budoucnosti u postele umírajícího muže. Ten své schovance Claudii předává knihu, kterou pro ni sepsal a ze které mu má předčítat. Díky tomu se Claudie dozvídá o tajemstvích svého života a o svých rodičích. Společně s tím, jak se odvíjí příběh v knize, se rozvíjí i vztah Claudie s otcem, bohužel ruka osudu je nemilosrdná.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Julie v červnu, Romeo na konci listopadu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Julie v červnu, Romeo na konci listopadu
probíhá od 19. do 25. června 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Julie v červnu, Romeo na konci listopadu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJulie v červnu, Romeo na konci listopadu

Burian, Oliver

Jota, 2016

Napsat komentář