Vyhrajte inspiraci, jak být chic jako Francouzka

S-madame-chic-na-urovni-perex
Nejen správné sebevědomé držení těla, vybrané způsoby a elegantní šaty z žen udělají dámy. Chce to i jistou dávku kultivovanosti a mnoho dalších drobných detailů, o kterých si můžete právě nyní přečíst v nové knize Jennifer L. Scottové.

Naučte se být na úrovni

Jennifer L. Scottovou už znáte z jejích předchozích knih, v nichž jste s úsměvem na rtech četli o čase, který strávila v Paříži u rodiny Chic. Madame Chic se stala její mentorkou i zdrojem celoživotní inspirace. Byla dokonalým ztělesněním úrovně jako takové, a to nejen díky správnému držení těla, elegantním šatům a vybraným způsobům, ale i neochvějné sebejistotě a kultivovanosti ve všem, co dělala. Jak jste si jistě všimli, úroveň je v současném uspěchaném světě velkou vzácností.

S Madame Chic na úrovni si připomenete skrytou sílu vystupování s důstojností, laskavostí i půvabem. V této nádherně ilustrované, praktické a inspirativní knize plné tipů, seznamů a nápadů se mimo jiné zamyslíte nad vhodným oděvem na společenské události, nad dobrou péčí o vzhled i uměním konverzace. Dozvíte se, jak být správnou hostitelkou i hostem i jak si vytvořit vhodné návyky a vlastní image. Zkrátka se naučíte být chic a na úrovni!

 

S Madame Chic na úrovni

aneb Jak být elegantní každý den

Autorka: Jennifer L. Scottová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Lucie Šavlíková
Počet stran: 176
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 4/2016
ISBN: 978-80-204-4016-7

Přečtěte si více o knize S Madame Chic na úrovni, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Vyhrajte knihu S Madame Chic na úrovni

Praktická a inspirativní kniha pro všechny ženy, které touží být chic a působit jako opravdové dámy. Madame Chic, stejně jako autorku knihy Jennifer L. Scottovou, můžete znát již ze dvou předchozích knih Madame Chic a S Madame Chic doma. Také tentokrát se můžete na nádherně ilustrovaných stránkách inspirovat, jak se vhodně obléci či se chovat na společenské události, jak se vžít do role dokonalé hostitelky, a přečíst si další rady, jak být na úrovni.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu S Madame Chic na úrovni vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu S Madame Chic na úrovni
probíhá od 18. června do 1. července 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy S Madame Chic na úrovni

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeS Madame Chic na úrovni
aneb Jak být elegantní každý den

Scottová, Jennifer L.

Mladá fronta, 2016

Vyhrajte inspiraci, jak být chic jako Francouzka - DISKUZE

Počet reakcí: 9
  1. Leni07 napsal:

    Dobrý den, moc vám děkuji za přesměrování knižní výhry na mou přechodnou adresu. Před chvilkou v pořádku dorazila a už se těším, až si ji přečtu. Ještě jednou velké díky za ochotu i za výhru. :-)

  2. MarketaP napsal:

    Kniha minulý týden v pořádku dorazila :)
    Děkuji
    Markéta :)

  3. salmek napsal:

    Kniha mi teď před malou chvílí dorazila. Moc děkuji za výhru ;-)

  4. MarketaP napsal:

    Dobrý den,

    vyhrála jsem v soutěži tuto knihu. Bohužel mi domů stále nedorazila :(
    Mohu se zeptat, kde je problém? Na knihu se moc těším :)

    Moc děkuji za odpověď

    S pozdravem

    Pernicová Markéta

    • Jiří Glozar Jiří Glozar napsal:

      Dobrý den,

      původní zpráva z nakladatelství Mladá fronta mluvila o tom, že knihy budou odeslány v pondělí 11. července. To, zda se tak skutečně stalo, se pokusíme zjistit. Prázdniny jsou z pohledu komunikace se zástupci nakladatelství a rozesílání knih z nakladatelství vždy trochu problematické. Prosím proto o trpělivost.

      S díky a pozdravem
      Jiří Glozar

      • Jiří Glozar Jiří Glozar napsal:

        Zástupce nakladatelství nás informoval, že situaci prověří a knihy budou případně neprodleně odeslány.

  5. salmek napsal:

    Na poště o zásilce nic nevědí. Potřebují číslo podací, aby se dala lépe vyhledat.

  6. salmek napsal:

    Dobrý den, stále mi nepřišla knižní výhra S Madame Chic na úrovni. Děkuji za odpověď.

Napsat komentář