Vyhrajte sbírku milostných básní

A-znovu-laska-perex
Začtete se rádi do romantických veršů? V tom případě vás, stejně jako ostatní milovníky lyrické poezie, jistě potěší nové vydání milostných básní známého básníka Jana Skácela. Neváhejte a začtěte se do této sbírky.

Romantické veršování

A znovu láska je posledním dílem Jana Skácela a její podoba měla být původně trochu jiná. Vybrané milostné básně z vydaných sbírek měla doplňovat tvorba nová, od tohoto záměru však upustil. Pořídil opisy hotových básní a rozčlenil je do tří oddílů, a to je dílo, které čtenář dostává do rukou. Básníkovi nebyl dopřán čas, aby sbírku rozšířil o další básně, ale jeho slova, která v básních žijí vlastním životem, k nám budou promlouvat dál.

 

A znovu láska

Autor: Jan Skácel

Vydalo: nakladatelství Vyšehrad
Počet stran: 80
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 3/2016
ISBN: 978-80-7429-699-4

Přečtěte si více o knize A znovu láska, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

TÉ NOCI

A ty jsi čekala jak ptáci na dešti
s utichlým srdcem pod promoklým křídlem
a ty jsi čekala až umlkne ten déšť

Té noci zvíře zvané promyka
zabilo na zahradě hada
haluze zčernaly
a všechna hnízda byla beze střech (str. 15)

 

Vyhrajte knihu A znovu láska

Významný český básník, prozaik a autor básniček pro děti Jan Skácel pro své čtenáře vybral několik básní z již hotových a vydaných sbírek, které spojuje téma láska. Původně měly být doplněny i o novou tvorbu, ale od té autor nakonec upustil. I tak však sbírka potěší všechny milovníky poezie, kteří si rádi přečtou milostnou báseň. Pokud mezi ně patříte i vy, neváhejte a o titul si zahrajte.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu A znovu láska vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu A znovu láska
probíhá od 30. května do 5. června 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 básnické sbírky A znovu láska

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeA znovu láska

Skácel, Jan

Vyšehrad, 2016

Napsat komentář