Zahrajte si o Honzíkovy cestovatelské příhody

Cestovatelske-pohadky-perex
Neposedný trpaslík Honzík zná zaklínadlo, díky kterému lze cestovat po celém světě. Může tak navštívit země, které po kterých touží, a užít si při tom mnoho zábavy. A vy se můžete právě nyní vydat za dobrodružstvím společně s ním.

Zábavné cestování s Honzíkem

Honzík je neposedný a zvědavý trpaslík, který pomocí kouzelného zaklínadla cestuje po světě.

V sedmi pohádkových příbězích navštíví zajímavé země, pozná nové kamarády, jejich zvyklosti a zažije s nimi spoustu legrace a dobrodružství.

Do každé pohádky jsou zakomponovány interaktivní úkoly, které mohou děti během společného čtení s rodiči nebo učiteli plnit, poznávat tak nové věci, naučit se o nich přemýšlet a přidat k nim další dovednosti.

Pohádkové příběhy doprovázejí ilustrace Adolfa Dudka.

 

Cestovatelské pohádky

Autoři: Jitka Severinová, Adolf Dudek, Stanislava Korcová

Vydalo: nakladatelství Bookmedia
Ilustrace: Adolf Dudek
Počet stran: 96
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 4/2016
ISBN: 978-80-88036-56-2

Přečtěte si více o knize Cestovatelské pohádky, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Bookmedia.

Bookmedia-logo

Nakladatelství Bookmedia vzniklo na podzim roku 2014, kdy převzalo vydávání kreativních knih edice TOPP. Knihy z edice TOPP jsou určeny všem věkovým skupinám čtenářům, především však dětem a mládeži. Vydává také knihy pro dospělé čtenáře, beletrii a populárně-naučnou literaturu.

 

Vyhrajte knihu Cestovatelské pohádky

Představte si, že znáte kouzelné zaklínadlo, které vás dokáže přenést kamkoliv si budete přát. Přesně jedno takové totiž zná trpaslík Honzík a vezme vás v sedmi příbězích na výlet s sebou. Poznejte společně s vašimi dětmi nové kamarády, zvyklosti cizích zemí a užijte si zábavu. V každém příběhu navíc najdete také interaktivní úkoly, při jejichž plnění se malí čtenáři naučí mnoho nových věcí. Tak neváhejte a vydejte se za dobrodružstvím i vy.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Bookmedia vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Cestovatelské pohádky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Cestovatelské pohádky
probíhá od 21. května do 3. června 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 dětské knihy Cestovatelské pohádky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCestovatelské pohádky

Severinová, Jitka - Dudek, Adolf - Korcová, Stanislava

Bookmedia, 2016

Zahrajte si o Honzíkovy cestovatelské příhody - DISKUZE

Počet reakcí: 8
  1. Acissej napsal:

    Ano, občas je otázka takto postavena. Ovšem nevím, jak to vyhodnotí, třeba obě odpovědi jsou správně :-D

  2. jaro napsal:

    Nejednoznačné otázky v soutěži o 2 knihy Alternativní léčebné metody od A do Z. Víc než 100 je přeci zároveň víc než 80 i víc než 70.

  3. Anicka59 Anicka59 napsal:

    Dobrý den,

    po dnešním vyhodnocení knih zjištuji, že i nadále se i přes Vaši výzvu o dodržování pravidel tato pravidla stále porušují. Není nějaký nápad, aby ti co je už několikrát porušili potrestat – jak k tomu přijdou ti co hrají poctivě?
    Přeji hezký den a poctivé hráče

    • Alena Badinová Alena Badinová napsal:

      Dobrý den, hráče, kteří zjevně porušují pravidla soutěží vyřazujeme a svým pokusem o podvod o výhru přicházejí (stejně jako poctiví hráči, kteří soutěží bez vyplněné adresy). Bohužel, není v našich silách uhlídat i to, co zjevné není.
      Vše je, bohužel, v lidech samotných…

      • Anicka59 Anicka59 napsal:

        Děkuji za odpověd

      • Anicka59 Anicka59 napsal:

        Asi je to taktika, ti co nemají vyplněnou adresu alespoň zjistí, kde tip je.

      • Angrandir napsal:

        Tahle taktika by se dala jednoduše vyeliminovat tak, že by se stav tipů (překonaný/přesný/nepřekonaný) nezobrazoval na webu, jenom posílal jednou denně (nejlíp brzy ráno) mailem, nedalo by se to zvážit jako námět? Rozumím že jde o zvyšování návštěvnosti, ale návštěvy lidí co používají internet jenom k soutěžení o všechno aby to pak mohli nabízet na aukru stejně nemají valnou hodnotu…

  4. humhejova napsal:

    Dobrý den
    děkuji za výhru došla 24.6.16.
    Humhejová

Napsat komentář