Zahrajte si o podivné tajemství z hlubin moře

Alea-divka-more-volani-z-hlubin-perex
Alea už odmala miluje vodu, přestože právě její láska k tomuto živlu by ji mohla snadno zabít. Nebo to alespoň tvrdila její adoptivní matce žena, která kdysi Aleu odložila na pláži. Je to pravda, nebo jen dokonale vymyšlená historka, která má skrýt tajemství?

Odhalené tajemství

Dobrodružství, výjimečné přátelství a tajemství ukryté v hlubinách moře!

Alea odjakživa miluje vodu. Zároveň z ní má ale velký respekt. Trpí totiž vzácnou nemocí a kontakt s ledovou vodou by jí mohl způsobit smrt. Alespoň tak to prý řekla její adoptivní matce žena, která ji nechala jako malé děvčátko na pláži, a pak navždy zmizela.

Jednoho dne Aleina pěstounka vážně onemocní a dívka začne pátrat po své biologické matce. V přístavu se seznámí s partou dětí, které si říkají Alfa cru. I když ví, že riskuje život, přijme pozvání na jejich starou jachtu a vyrazí s nimi na moře. Pak ale přijde bouře a ledová vlna smete Aleu pod hladinu. Všechno je najednou jinak…

 

Alea dívka moře: Volání z hlubin

Autorka: Tanya Stewnerová

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Lucie Simonová
Počet stran: 288
Vazba: vázaná
Vydáno: 4/2016
ISBN: 978-80-253-2763-0

Přečtěte si více o knize Alea dívka moře: Volání z hlubin, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Fragment patřící pod společnost Albatros Media.

Můžete se také začíst do ukázky.

fragment_albatros-media

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako nakladatelství Fragment. Dlouhodobě patří k nejvýznamnějším nakladatelům v České republice a od prosince 2014 je součástí mediální skupiny Albatros Media a.s.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Vyhrajte knihu Alea dívka moře: Volání z hlubin

Skutečně číhá v ledové vodě na Aleu smrt, jak tvrdila její adoptivní matce žena, která malé děvčátko zanechala na pláži? Co když se pod hladinou skrývá mnohem větší tajemství? To odhalí Alea velmi brzy poté, co se partou dětí, které si říkají Alfa cru, vydá na moře na staré jachtě. Přidejte se k jejich dobrodružství, poznejte nové výjimečné přátele a odhalte, co je ukryto v temných mořských hlubinách.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment patřícím pod společnost Albatros Media vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Alea dívka moře: Volání z hlubin vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Alea dívka moře: Volání z hlubin
probíhá od 28. dubna do 11. května 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 fantasy Alea dívka moře: Volání z hlubin

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAlea dívka moře: Volání z hlubin

Stewnerová, Tanya

Fragment, 2016

Zahrajte si o podivné tajemství z hlubin moře - DISKUZE

Počet reakcí: 6
  1. Miloslava napsal:

    Dobrý den,
    dnes jsem byla na poště pro knihu Alea dívka z moře.Děkuji!

  2. jacline napsal:

    Dobrý večer,
    dnes dorazila kniha Alea dívka z moře: Volání z hlubin. Děkuji.

  3. jacline napsal:

    Dobrý den,
    uběhly další dva týdny, takže je to měsíc a půl a kniha stále nedorazila.

  4. jacline napsal:

    Dobrý večer, 11.5. jsem vyhrála knihu Alea dívka moře: Volání z hlubin a už je to měsíc a dosud kniha nepřišla.

Napsat komentář