Zasoutěžte si o podivný příběh mladé dívky Layly

Projekt-alfa-v-pasti-perex
Layla žije zcela běžný život, chodí do školy a po vyučování si užívá radosti i strasti mladých. Ovšem jednoho dne znenadání zkolabuje a poté, co se probere v nemocnici sama a zmatená, už není nic tak, jak bylo dříve. Co se stalo?

Dívka se zvláštními schopnostmi

Vždycky jsem si myslela, že vím, kdo jsem. Ještě nikdy jsem se tolik nemýlila…

Layla celkem klidně proplouvá životem. Studuje taneční školu a jediné problémy, které řeší, jsou úkoly a otravná spolužačka. Jednoho dne však zkolabuje. Sama a zmatená se ocitne v nemocnici. Doktoři netuší, proč skoro zemřela a co se jí vlastně stalo.

Rychle se zotavuje, její smysly se však nepřirozeně zostřují. Když je rozrušená, začínají se kolem ní dít podivné věci.

Když se ji z nemocnice pokusí odvést neznámy muž, její svět se obrátí vzhůru nohama. Je vržena do víru událostí, které od základů změní její život.

Co se děje s jejím tělem? Proč se musí skrývat a bát se o svůj život?

 

Projekt Alfa: V pasti

Autorka: Lenka Dostálová

Vydalo: nakladatelství Fragment
Počet stran: 232
Vazba: brožovaná
Vydáno: 4/2016
ISBN: 978-80-253-2765-4

Přečtěte si více o knize Projekt Alfa: V pasti, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Fragment patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také prohlédnou několik stran z knihy: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

fragment_albatros-media

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako nakladatelství Fragment. Dlouhodobě patří k nejvýznamnějším nakladatelům v České republice a od prosince 2014 je součástí mediální skupiny Albatros Media a.s.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Vyhrajte knihu Projekt Alfa: V pasti

Studentka Layla celkem klidně proplouvá životem, avšak jednoho dne znenadání zkolabuje a téměř zemře. Co se stalo, nedokáží vysvětlit ani doktoři, a Layla si začne všímat mnoha podivných věcí, které se kolem ní začnou dít. Nejen, že se její smysly podivuhodně zostřují, ale když se ji z nemocnice pokusí odvést neznámý muž, okamžitě jí dojde, že se něco změnilo. Jenže co? Podaří se jí na to přijít včas? A skutečně se musí začít bát o svůj život? To si přečtěte ve sci-fi románu Lenky Dostálové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment patřícím pod společnost Albatros Media vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Projekt Alfa: V pasti vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Projekt Alfa: V pasti
probíhá od 21. dubna do 4. května 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 sci-fi knihy Projekt Alfa: V pasti

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeProjekt Alfa – V pasti

Dostálová, Lenka

Fragment, 2016

Napsat komentář