Zasoutěžte si o dvě knihy pro kluky

Albatros-knihy-pro-kluky-perex
Nejen malým předškolákům, ale i větším klukům od deseti let jsou určeny knihy, o které si můžete zahrát. Takže pokud máte doma malé raubíře různého věku, neváhejte a podívejte se, co jsme pro vás připravili.

A–Ž půjdeš do školy: Pro kluky, co se neztratí

A-z-pujdes-do-skoly-pro-kluky-co-se-neztrati-ukazkaMáte doma předškoláka nebo prvňáčka? Kniha pomůže dětem nejen s abecedou, ale také jim představí nový svět školního prostředí. Představte si, že existuje na každé písmenko nějaký předmět nebo jev, se kterým se ve škole setkají poprvé. S touto knihou je nic nezaskočí! Nápadité a hravé ilustrace doplňují vtipné texty.

Jedinečná obrázková knížka, která provede čerstvé školáky abecedou a zároveň školním prostředím.

Autorka: Michaela Fišarová

Vydalo: nakladatelství Albatros
Ilustrace: Aneta Žabková
Počet stran: 136
Vazba: vázaná
Vydáno: 3/2016
ISBN: 978-80-0004-238-1

Přečtěte si více o knize A–Ž půjdeš do školy: Pro kluky, co se neztratí a stáhněte si také ukázku.

 

Dračí rytíři 1: Ohnivý drak

Vstupte do světa Dračích rytířů! Světově úspěšná fantasy série pro děti.

Před dvanácti lety se generál Vayn násilím zmocnil vlády na Alariských ostrovech. Dračí rytíři, elitní císařští bojovníci schopní přeměny v draky, byli v kruté bitvě zbaveni schopností. Vayn je spoutal v jejich lidské podobě a uvrhl do vyhnanství. Když Vaynův synovec Quinn zjistí, že je korunní princ, přísahá, že se svému strýci postaví. Ohnivý drak Ignus žije jako kovář v Plovoucích horách. S pomocí They, kurážné dívky s kouzelnými schopnostmi, musí Quinn zlomit kletbu a vrátit Ignusovi postavení dračího rytíře.

Autor: J. R. Castle

Vydalo: nakladatelství Albatros
Překlad: Jakub Kalina
Počet stran: 128
Vazba: vázaná
Vydáno: 3/2016
ISBN: 978-80-00-04203-9

Přečtěte si o knize Dračí rytíři 1: Ohnivý drak více. Také si můžete stáhnout ukázku.

Obě knihy do soutěže věnovalo nakladatelství Albatros patřící pod společnost Albatros Media.

Albatros_Albatros-Media

Nakladatelství Albatros je nejstarší české nakladatelství, které se od svého vzniku v roce 1949 specializuje na kvalitní původní i překladovou literaturu pro děti. Dnes je součástí společnosti Albatros Media a. s. Za dobu své existence vydalo přes 10 tisíc titulů.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Vyhrajte dvě dětské knihy

Máte doma předškoláka nebo čerstvého prvňáčka? Vydejte se s ním na průzkum školního prostředí, aby ho ve škole už nic nepřekvapilo. Nápaditá a hravá knížka ho naučí abecedu a mnoho dalších věcí zábavnou formou. V případě, že vaše ratolest první třídě již odrostla, zabaví se spíše čtením příběhů ze světa Dračích rytířů. Tato fantasy série pro děti od 10 let sklízí úspěchy po celém světě, takže určitě potěší i vaše děti.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Albatros patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou obě knihy A–Ž půjdeš do školy: Pro kluky, co se neztratí a Dračí rytíři 1: Ohnivý drak vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy z nakladatelství Albatros
probíhá od 24. března do 6. dubna 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 dvojice knih pro kluky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeA–Ž půjdeš do školy: Pro kluky, co se neztratí

Fišarová, Michaela

Albatros, 2016

zobrazit info o knizeDračí rytíři 1: Ohnivý drak

Castle, J. R.

Albatros, 2016

Napsat komentář