Získejte pokračování příběhu šarmantního antihrdiny

Skryta-tela-perex
Joe Goldberg dokáže působit velmi šarmantně i přesto, že on sám má pocit, že následkem tragické ztráty přítelkyně Beck už nebude nikdy schopen milovat jinou ženu. Alespoň dokud mu osud nepřivede do cesty Amy Adamovou…

Cesta k nalezení té pravé

Joe Goldberg, šarmantní antihrdina s vražednými sklony, se i ve svém dalším příběhu snaží najít dokonalou lásku. Za každou cenu.

Když Joe za tragických okolností přišel o svou přítelkyni Beck, dospěl k zoufalému přesvědčení, že už nikdy nebude schopen milovat. Pak ale začala v jeho knihkupectví pracovat Amy Adamová a Joe zjišťuje, že se ve svém chmurném úsudku mýlil. Je svou novou kolegyní posedlý, přestože (nebo protože?) představuje pravý opak Beck – nesnáší Twitter, dokonce ani nemá e-mailovou adresu a na internetu o ní není jediná zmínka. Joe je uchvácen. Než však stačí Amy požádat o ruku, dívka zrádně zmizí a zanechá po sobě jen několik mlhavých stop.

Ty stopy vedou do Los Angeles. Tam se Joe nikdy v životě nechtěl vydat! Úplně cítí, jak v něm pouhé pomyšlení na to příšerné město probouzí šílenství. Touha najít zrádkyni a pomstít se jí za způsobené příkoří je ale silnější, a tak se Joe brzy ocitá v mučivé přítomnosti podivných existencí, kterých je LA plné. U některých dokonce Joe nabude přesvědčení, že bez nich by byl svět lepším místem…

Jedna osoba se však z tohoto panoptika vymyká: chytrá, krásná a bohatá Love Quinnová. Možná by se mohla stát Joeovou vstupenkou do světa vyvolených. Možná by mohl díky ní překonat svou smutnou minulost. Ale možná je Love jen další dočasnou zastávkou na Joeově namáhavé cestě k nalezení té pravé. Tohle nikdo neví. Nejspíše ani Joe.

 

Skrytá těla

Autorka: Caroline Kepnes

Vydalo: nakladatelství Domino
Překlad: Jan Netolička
Počet stran: 464
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 2/2016
ISBN: 978-80-7498-118-0

Přečtěte si více o knize Skrytá těla, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Domino.

Nakladatelství Domino vzniklo v roce 1997. Mnohé se od té doby změnilo, základ však zůstává stejný: ve všech edicích se čtenářům snaží nabídnout pouze takové knihy, které stojí za to číst. Už sedmnáct let vydává knihy mnoha žánrů a autory, kteří patří mezi světovou špičku.

 

O autorce

Caroline-KepnesCaroline Kepnes je autorkou celé řady povídek, ale na kariéru spisovatelky nikdy nepomýšlela. Jako novinářka se zaměřením na popkulturu pracovala pro celou řadu médií: počínaje časopisem Entertainment Weekly a konče Yahoo! TV. Psala také scénáře úspěšných televizních show. Obojí zkušenost bohatě zúročila při psaní svého prvního románu, nazvaného pragmaticky TY. Recenzent prestižního časopisu Kirkus Review označil její debut za „až perverzně chytrý klaustrofobický román, při jehož četbě se čtenář díky bravurně užité du-formě stává částečně proti své vůli součástí děje“. Autorka důmyslně užívá četné popkulturní odkazy jako dějotvorný prvek, což je neobyčejně sugestivní pro každého, kdo se alespoň trochu orientuje v současné literatuře, hudbě a filmu.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Domino)

 

Vyhrajte knihu Skrytá těla

Joe měl dlouho pocit, že již nebude nikdy schopen milovat žádnou ženu. Za tragických okolností přišel o svou přítelkyni Beck, a dokud se nesetkal s Amy Adamovou, měl pocit, že Beck se žádná jiná nevyrovná. Jenže Amy v něm vzbudila novou posedlost a naději na růžovou budoucnost. To by ovšem nebyl Joe, kdyby se vše nějakým způsobem nezkomplikovalo. Joea Goldberga, šarmantního antihrdinu s vražednými sklony, kterého můžete znát už z předchozí první knihy autorky Caroline Kepnes TY, tak čeká namáhavý pokus najít tu pravou ve velkém Los Angeles, kam mu zmizela.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Domino vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Skrytá těla vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Skrytá těla
probíhá od 26. února do 10. března 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 napínavé thrillery Skrytá těla

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSkrytá těla

Kepnes, Caroline

Domino, 2016

Získejte pokračování příběhu šarmantního antihrdiny - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Sirion napsal:

    Děkuji za pěknou výhru. Včera v pořádku došla.

Napsat komentář