Zasoutěžte si o případ pomstychtivé manželky

Dobry-zivot-perex
Caroline se nemíní za žádnou cenu vzdát svého muže, i kdyby k tomu měla použít všechny prostředky, které by vás napadli. Zajde dokonce tak daleko, že svého muže Caina dostane do vězení. Donutí to však Jenny k tomu, aby dala od jejího manžela ruce pryč?

Dokud nás smrt nerozdělí

Nejlepší věci v životě nejsou nikdy zadarmo.

Cain Moran je legendou londýnského podsvětí. Má všechno, co si jen člověk může přát. Tedy… dlouho si to myslel. Pak ale potkal mladičkou Jenny, kterou na rozdíl od všech ostatních nezajímá jeho postavení ani peníze. Ona prostě jen chce být s ním.

Zamilovat se do Jenny bylo pro Caina snadné. To těžší ho teprve čeká: bude muset oznámit své ženě, že se chce rozvést. Caroline však nechce o rozvodu ani slyšet: slib „dokud nás smrt nerozdělí“ je odhodlána dodržet za každou cenu. A začne se svému nevěrnému muži i jeho milence mstít.

Když je Cain odsouzen na doživotí, Caroline se může začít radovat, že dosáhla svého. Jen oddaná Jenny se nevzdává a dále si hýčká svůj sen, že když vydrží čekat dostatečně dlouho, jednoho dne bude moci s Cainem začít žít. Bude to dobrý život, ujišťuje sama sebe – protože netuší, že další těžké zkoušky na ni teprve čekají.

 

Dobrý život

Autorka: Martina Cole

Vydalo: nakladatelství Domino
Překlad: Hana Čapková
Počet stran: 432
Vazba: pevná
Vydáno: 2/2016
ISBN: 978-80-7498-004-6

Přečtěte si více o knize Dobrý život, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Domino. Navíc si můžete prohlédnout také ukázku.

Nakladatelství Domino vzniklo v roce 1997. Mnohé se od té doby změnilo, základ však zůstává stejný: ve všech edicích se čtenářům snaží nabídnout pouze takové knihy, které stojí za to číst. Už sedmnáct let vydává knihy mnoha žánrů a autory, kteří patří mezi světovou špičku.

 

Ukázka z knihy

Caroline dožvýkala a agresivně vyštěkla: „Takže Všemocnej se dneska vrací domů.“
Michael přikývl. Byl nadprůměrně vysoký, měl husté tmavé vlasy a sytě modré oči. Oplýval stejným irským půvabem jako jeho otec. Podobu s ním nemohl nijak zamaskovat a věděl, že matku to musí hodně trápit. Nenáviděla jeho otce, protože se bez rozmýšlení vykašlal na rodinu, jakmile si našel lepší ženskou.
„Zvládneš to, mami?“
Caroline si odfrkla. „Ať jde do prdele! Ten posranej špinavej pokrytec pro mě vůbec nic neznamená. Sám si vybral. Jen se podívej, jaký štěstí mu přinesla. Povídala jsem mu, že boží mlýny melou pomalu, ale jistě, a koukni, co se stalo! Když se s ní dal dohromady, podělal si celej život.“ (str. 14)

 

O autorce

Martina-ColeMartina Cole je už hezkou řádku let pro Brity typickou představitelkou žánru crime noir. Její knihy nesnesou jednoduché škatulkování; děj většiny z nich se odehrává v londýnském kriminálním podsvětí (žádný jiný autor se nevěnoval osobám a dějům East Endu s takovou pečlivostí a autentičností), avšak bylo by zjednodušující říct, že Martina Cole píše krimiromány. V každé ze svých knih se autorka zaměřuje na závažné společenské téma, které zručně implementuje do děje, takže ve výsledku čtenáři nabízí mnohovrstevnatý román postihující mnohem více než jen „pouhý“ zločin. Narodila se v roce 1959 do irské katolické rodiny. V patnácti letech odešla z církevní školy, v devatenácti porodila syna, ve třiatřiceti napsala první román. Dnes má na svém autorském kontě dvě desítky knih a deník The Times ji nedávno označil za „fenomén“.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Domino)

 

Vyhrajte knihu Dobrý život

Cain Moran je v londýnském podsvětí doslova legendou a dlouhou dobu si myslel, že ve svém životě má vše, co by si kdy jen mohl přát. Jenže jednoho dne se setká s Jenny a zjistí, že mu přece jen něco chybělo. Když se rozhodne oznámit své manželce, že se chce nechat rozvést, v nejmenším netuší, že Caroline od něj ledacos pochytila a umí se přímo ďábelsky mstít. Ačkoli svého muže kvůli jeho zradě začíná nenávidět, rozhodně ho nemíní přenechat mladičké Jenny. Jak daleko svou pomstu dožene? To si pojďte přečíst v novém krimi románu oblíbené představitelky žánru crime noir Martiny Cole.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Domino vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Dobrý život vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Dobrý život
probíhá od 29. ledna do 11. února 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 krimiromány Dobrý život

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDobrý život

Cole, Martina

Domino, 2016

Zasoutěžte si o případ pomstychtivé manželky - DISKUZE

Počet reakcí: 0
  1. Leni07 napsal:

    Včera mi přišla výhra – kniha Dobrý život.Děkuji moc! Už se těším,až se do ní o víkendu začtu.

Napsat komentář