Zahrajte si o thriller z temných zákoutí Paříže

Des-perex
Tragické události dovedly hlavního hrdinu až k tomu, že rezignoval na život. Své vzpomínky se snaží utopit v alkoholu a zapomenout tak na minulost včetně své kariéry francouzského legionáře. Přinutí ho únos dcery k tomu, aby se vrátil zpět do akce?

Návrat do akce

Strhující a napínavý thriller, který se odehrává především v Paříži a New Yorku. Hlavní hrdina sám sebe nazývá Pé jako Personne. Nikdo je zkušený elitní francouzský legionář, jenž vinnou tragických okolností rezignoval na život a jen tak se pomalu utápí v alkoholu.

Do akce ho vrátí až zmizení jeho dcery, kterou mnoho let neviděl. S pomocí svých několika posledních přátel začne rozmotávat tajemný a spletitý příběh. Ovšem má proti sobě opravdu silného soupeře, jehož touhou je natočit opravdu autentický film…

To je jen základní nástin výborného thrilleru, kterému nechybí žádná správná ingredience. Hlavní hrdina „chandlerovského typu“, temné zákoutí Paříže, chladnokrevný zabiják a mnoho cynického humoru.

 

Děs

Autor: David Hidden

Vydalo: nakladatelství XYZ
Překlad: Jiří Žák
Počet stran: 304
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 1/2016
ISBN: 978-80-7505-306-0

Přečtěte si více o knize Děs, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství XYZ patřící pod společnost Albatros Media.

XYZ_Albatros-Media

Nakladatelství XYZ působí na českém trhu od roku 2004 a od té doby představuje čtenářům na 150 titulů nejrůznějších žánrů ročně. Vydává českou i zahraniční beletrii, autobiografie, autorizované životopisy, literaturu faktu, historické publikace, encyklopedie i na knihy pro děti a mladé čtenáře.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Vyhrajte knihu Děs

Hlavní hrdina strhujícího thrilleru sám sebe nazývá Pé. Pé jako Personne, protože netouží po ničem jiném, než zůstat anonymní – být Nikdo. K naprosté rezignaci na všechno a všechny ho donutily tragické okolnosti v jeho minulosti. Ale osobní tragédie pro něj může být paradoxně i vysvobozením z tohoto bezduchého stavu, ve kterém zdolává jednu lahev alkoholu za druhou. Když neznámý pachatel unese jeho dceru, kterou sice několik let neviděl, ale přesto mu na ní záleží a chce ji zachránit, musí se sebrat, oprášit své zkušenosti z legií a pustit se znovu do akce. A velmi brzy zjistí, že stojí proti opravdu silnému a důmyslnému soupeři. Podaří se mu přesto dívku zachránit? To už si pojďte přečíst sami v thrilleru Davida Hiddena, ve kterém najdete kromě hrdiny „chandlerovského typu“ také trochu cynického humoru a především velkou dávku napětí.

Ve spolupráci s nakladatelstvím XYZ patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Děs vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Děs
probíhá od 21. ledna do 3. února 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Děs

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDěs

Hidden, David

XYZ, 2016

Zahrajte si o thriller z temných zákoutí Paříže - DISKUZE

Počet reakcí: 0
  1. assaly napsal:

    Krásný večer, dnes mi přišla kniha Děs,moc děkuji a už se na ni těším. Díky za prima stránky. A.

Napsat komentář