Získejte příběh muže s přezdívkou „český Al Capone“

Padrino-krejcir-african-perex
Radovan Krejčíř se od roku 2007 skrývá v Jihoafrické republice, kam utekl, aby se vyhnul vězení. Jaroslav Kmenta sepsal jeho příběh do několika knih, podle nichž vzniknul nejen film, ale také audioknihy. První z nich vám právě nyní představíme.

Krejčířův život v jihoafrickém podsvětí

Děj knihy vychází ze skutečných událostí a odehrává se v Jihoafrické republice, kde Krejčíř žije od roku 2007, aby se vyhnul vězení za miliardové podvody a přípravu vraždy v České republice. Jaroslav Kmenta mapuje Krejčířův život v jihoafrickém podsvětí, ve kterém se Krejčíř velice snadno etabloval a v mnoha ohledech předčil i špinavé praktiky jihoafrických mafiánů. Ne nadarmo získal přezdívku „český Al Capone“.

Audiokniha o nejznámějším českém uprchlíkovi Radovanu Krejčířovi. Autor Jaroslav Kmenta. Čte Pavel Rímský. Režie Jakub Tabery. Mistr zvuku Jan Kacian.

 

Padrino Krejčíř – Afričan

Autor: Jaroslav Kmenta

Vydavatel: Audiotéka.cz
Interpret: Pavel Rímský
Edice: Padrino Krejčíř
Délka: 8 hod 52 min
Vydáno: 12/2015

Přečtěte si více o audioknize Padrino Krejčíř – Afričan, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Jaroslav Kmenta, narozený v Nymburce v roce 1969, je český investigativní novinář a spisovatel. V roce 1991 se stal redaktorem ČTK a od roku 1993 pracoval sedm let v deníku Mladá Fronta DNES. Mezi lety 2000 až 2003 pracoval pro Zemské noviny, deník Super, deník Impuls a časopis Instinkt. V roce 2003 se vrátil do Mladé fronty Dnes, kde působil do listopadu 2013. Za svou kariéru napsal sedm knih, které se staly bestsellery. V roce 2010 získal prestižní cenu Karla Havlíčka Borovského za dlouhodobou a důslednou investigativní žurnalistiku. Tři jeho knihy obdržely certifikát Nejprodávanější faktografická kniha roku, kterou každoročně uděluje distribuční společnost Pemic a síť Rodinného knihkupectví. Podle titulů Padrino Krejčíř – Afričan a Padrino Krejčíř – Gangster vznikl dvoudílný film Gangster Ka.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Padrino Krejčíř – Afričan

Příběh Radovana Krejčíře je plný špinavých praktik a miliardových podvodů, přesto se mu před vyšetřováním podařilo včas uprchnout do Jihoafrické republiky. A ani tam nezahálel, jak ukazuje ve svých knihách Jaroslav Kmenta. Nejen, že se ve svém novém působišti snadno a rychle etabloval, ale v mnoha ohledech dokonce i předčil chování a zločiny jihoafrických mafiánů. Fakta o českém podsvětí i o praktikách „českého Al Caponeho“ v JAR vychází ze skutečných událostí, tak neváhejte a zaposlouchejte se do hlasu Pavla Rímského právě nyní.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou audioknihu Padrino Krejčíř – Afričan vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Padrino Krejčíř – Afričan
probíhá od 20. prosince 2015 do 2. ledna 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 audioknihy Padrino Krejčíř – Afričan

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePadrino Krejčíř – Afričan
Audiokniha

Kmenta, Jaroslav

Audiotéka.cz, 2015

Napsat komentář