Zahrajte si o vánoční autorské čtení Františka Nepila

Vanoce-s-Frantiskem-Nepilem-perex
Advent sice ještě ani nezačal, ale už teď můžete popřemýšlet, čím si ho zpestříte a zpříjemníte. Milujete vánoční atmosféru, různé zimní dekorace a uvažujete, co by se dalo ještě vymyslet? Jeden tip bychom pro vás měli, pojďte si o něm přečíst.

Od Adventu po Silvestr

Výběr povídek s vánoční tematikou (od Adventu až po Silvestr z knih Dobré a ještě lepší jitro, Dobrou a ještě lepší neděli plus ještě něco navíc. To vše v autorově neopakovatelném podání a protknuto melodiemi známých koled i zvukem varhan.

 

Vánoce s Františkem Nepilem (Audiokniha)

Autorské čtení

Autor: František Nepil

Vydalo: nakladatelství Vyšehrad
Interpret: František Nepil
Délka: 1 hod. 18 min.
Vydáno: 10/2015
ISBN: 8594015310657

Přečtěte si více o knize Vánoce s Františkem Nepilem, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Vyšehrad.

Nakladatelství Vyšehrad se se svými zhruba 80 tituly ročně se řadí mezi dvacítku největších českých nakladatelů. V řadě tematických oblastí – v historii a literatuře faktu, ve filosofii a teologii, v beletrii, zahrnující jak prózu, tak poezii, v dárkových publikacích, v kuchařkách a knihách věnovaných otázkám zdraví – se snaží nabídnout kvalitní literaturu novou i léty prověřenou.

 

Vyhrajte audioknihu Vánoce s Františkem Nepilem

František Nepil i po své smrti patří mezi vyhledávané autorya vy si jeho hlas můžete připomenout na autorské nahrávce vánočních povídek. Výběr ze svých knih totiž nejen sám připravil, ale ujal se i role vypravěče. Protože tento výjimečný spisovatel dokázal psát o všedních věcech neobyčejným způsobem a podstatu Vánoc a jejich typické znaky vystihl naprosto pravdivě, vykouzlí vám svým čtením nejeden úsměv na tváři a možná donutí i k hlasitému smíchu. Skvělou atmosféru doplní varhanní skladby a dobře známé koledy. Zpříjemněte si adventní náladu poslechem tohoto CD.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Vyšehrad vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Vánoce s Františkem Nepilem vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Vánoce s Františkem Nepilem
probíhá od 10. do 23. listopadu 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Vánoce s Františkem Nepilem

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVánoce s Františkem Nepilem (Audiokniha)
autorské čtení

Nepil, František

Vyšehrad, 2015

Napsat komentář