Získejte veselé moderní bajky pro nejmenší

Presco-dle-vyberu-perex
Medvěd, los a bobr jsou nerozluční kamarádi, kteří spolu zažívají nejedno dobrodružství. A v každém z nich můžeme najít i nějaké poučení. Ukažte dětem pomocí zvířecího příběhu nejen to, jak je důležité spojit své síly a spolupracovat.

Tři zvířecí přátelé se vydávají vstříc dobrodružství. Během cesty však dostanou nejeden bláznivý nápad a drobné neshody je přivedou do problémů, které je donutí vzájemně začít zase spolupracovat a spojit své síly. Knihy plné obrázků a dobrodružství jistě nadchnou i vaše děti. Tak neváhejte a pusťte se s nimi do čtení. Právě nyní má navíc šest z vás šanci vyhrát jednu z knih v soutěži, kterou vám přinášíme ve spolupráci s nakladatelstvím PRESCO GROUP a.s.

Společnost PRESCO GROUP a.s. byla založena v roce 1995. Vydává vlastní kolekce nástěnných, stolních a speciálních kalendářů a diářů. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. Své portfolio rozšířila o vydávání knih. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček. Více na www.presco.cz.

 

Výlet do divočiny

Vylet-do-divociny-ukazkaKniha Výlet do divočiny vypráví příběh o třech nerozlučných kamarádech medvědovi, losovi a bobrovi, kteří vyrazili na výlet do hor. Putovali údolím, travnatou loukou, přebrodili řeku a dostali se přes hluboký kaňon. Brzy se jim ale zdálo, že je cesta nudná a že prožívají málo legrace. Medvěd, los a bobr byli moc soutěživí, a proto uspořádali závod na vrchol hory. Jak bude jejich výlet probíhat a nezmění se nevinný nápad v záchrannou akci?

Autor: Nicholas Oldland

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s.
Počet stran: 32
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 8/2015
ISBN: 978-80-870-3404-0

Přečtěte si více o knize Výlet do divočiny.

 

Hurá na řeku

Hura-na-reku-ukazkaHurá na řeku je moderní bajka plná humoru, zábavy a velkého dobrodružství. Hlavní hrdinové příběhu, medvěd, los a bobr, jsou nejlepší kamarádi, i když se občas na něčem neshodnou. Jednoho slunečného dne podniknou společný výlet na kánoi. Ze začátku se to zdá jako dobrý nápad, do doby, než se naši hrdinové nemohou dohodnout, kdo kánoi bude kormidlovat a na které straně budou pádlovat. Když se nakonec dostanou do zpěněných peřejí a narazí na skály – hádají se ještě víc! Dokážou se domluvit alespoň na tom, jak se zachrání?

Autor: Nicholas Oldland

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s.
Počet stran: 32
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 8/2015
ISBN: 978-80-870-3402-6

Přečtěte si o knize Hurá na řeku více.

 

Vyhrajte knihu dle vlastního výběru

Bajky odjakživa sloužily k tomu, aby lidem pomocí zvířecích příkladů nenásilně ukázaly, jak se nemají chovat. Stejně je tomu v případě knih Nicholase Oldlanda, které jsou určeny pro nejmenší děti od 3 do 7 let. Jeho zvířecí hrdinové zažívají mnohá dobrodružství, při kterých se leckdy dostanou do nesnází. Z těch je dostane jedině týmová spolupráce a síla jejich přátelství. Přibližte i vy prostřednictvím příběhu a jednoduchých ilustrací svým ratolestem, jaké chování je správné.

Ve spolupráci s nakladatelstvím PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které šest z vás může jednu z knih Výlet do divočiny a Hurá na řeku vyhrát. Ve hře jsou tři exempláře od každého titulu, ze kterých si výherci postupně vybírají. Stačí, když u soutěžní otázky zvolíte jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy Výlet do divočiny a Hurá na řeku
probíhá od 25. srpna do 7. září 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 6 dětských knih dle vlastního výběru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVýlet do divočiny

Oldland, Nicholas

PRESCO GROUP a.s., 2015

zobrazit info o knizeHurá na řeku

Oldland, Nicholas

PRESCO GROUP a.s., 2015

Napsat komentář