Získejte lexikon kouzelných tvorů z Harryho Pottera

Bestiar-Harryho-Pottera-perex
Fanoušci knih s brýlatým čarodějem jsou jistě nadšení nejnovější knihou, která se věnuje jezerním lidem, skřítků, drakům a dalším stvořením z kouzelnické ságy. Poznejte je blíže i vy společně s bestiářem, kterým vám představíme.

Tvorové a monstra z magického světa

Bestiar-Harryho-Pottera-ukazkaMozkomorové a domácí skřítci, jezerní lidé a draci čínští ohniváči – to je jen pár příkladů kouzelných tvorů a strašidelných monster, jimiž spisovatelka J. K. Rowlingová zabydlela kouzelný svět Harryho Pottera. Tvorové a zvířata, jimiž se hemží knihy a filmy o Harrym, jsou zábavní, velkolepí, děsiví i láskyplní. Jsou stejně různorodí, jako povahy studentů Školy čar a kouzel v Bradavicích.

Kniha Bestiář Harryho Pottera nabízí zasvěcený a komplexní vhled do fascinujícího procesu, během něhož se podařilo přivést tento zvěřinec v rámci veleúspěšné série filmů o Harrym Potterovi k životu. Detailní profily všech tvorů obsahují vzácné výtvarné koncepty, zákulisní fotografie a tajné recepty filmařů z archivu společnosti Warner Bros.

Knihu doplňuje samostatný plakát s portréty všech tvorů a interaktivní katalog Velkoprodejny Mžourov. Koupě této nádherné sbírky se prostě stává povinností fanoušků Harryho Pottera bez ohledu na věk.

 

Bestiář Harryho Pottera

Vydalo: nakladatelství Slovart
Počet stran: 208
Vazba: pevná bez přebalu
Formát: 235×280 mm
Vydáno: 8/2015
ISBN: 978-80-7391-981-8

Přečtěte si více o knize Bestiář Harryho Pottera, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Slovart.

Nakladatelství Slovart bylo založeno v Praze v únoru 1994 a od té doby vydalo více než 2000 titulů. Vydává licenční knihy předních světových nakladatelů, ale i domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury.

 

Vyhrajte knihu Bestiář Harryho Pottera

Jestliže jste si nenechali ujít žádný z dílů vyprávějících příběhy Harryho Pottera z kouzelnického světa, jistě jste si všimli, že se to na stránkách knih jen hemží podivnými tvory, z nichž někteří jsou strašidelní, jiní laskaví a vtipní. A právě nyní se o nich můžete dozvědět ještě více. Můžete se začíst do jejich detailních profilů, ale také si prohlédnout výtvarné koncepty, fotografie ze zákulisí i samotného natáčení filmů a další zajímavé poznatky. Pokud jste správný fanoušek, tak vám kniha rozhodně nesmí v knihovně chybět.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Slovart vám přinášíme soutěž, ve které jeden z vás může knihu Bestiář Harryho Pottera vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Bestiář Harryho Pottera
probíhá od 16. do 29. srpna 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o knihu Bestiář Harryho Pottera

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBestiář Harryho Pottera

Slovart, 2015

Získejte lexikon kouzelných tvorů z Harryho Pottera - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Jana2312 napsal:

    Dobrý den, dnes mi dorazila vyhraná kniha Bestiář Harryho Pottera. Kniha mi udělala velikou radost.Moc děkuji.

Napsat komentář