Vyhrajte vtipný příběh dvou přátel a jednoho hotelu

Samson-a-Roberto-perex
Že se pes a kocour nemohou stát nejlepšími přáteli? V knize Ingvara Ambjornsena tomu tak přesto je. A malí čtenáři si mohou přečíst jejich bláznivé příhody, které zažívají na své cestě za štěstím ve zděděném hotelu Nad Fjordem.

Legrace v hotelu Nad Fjordem

Roberto je mazaný a podnikavý kocour. Samson tak trochu ustrašený pes. A přesto jsou to ti nejlepší kamarádi. A taky věčně hladoví bezdomovci. Jednoho dne se však blýskne na lepší časy. Samson zdědí po strýčkovi hotel Nad Fjordem! A tak společně balí kufry a vydávají se na cestu za štěstím. Čeká je řada neuvěřitelně legračních dobrodružství, nových přátel a bláznivých hotelových hostů. Jako třeba věčně nespokojená krůta slečna Hudryperková, přecitlivělý básník krtek Gregor nebo ztřeštěně neposedná vydra Oli.

 

Samson a Roberto

Dědictví po strýčkovi

Autor: Ingvar Ambjornsen

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Ilustrace: Per Dybvig
Překlad: Jarka Vrbová
Počet stran: 120
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 4/2015
ISBN: 978-80-204-3671-9

Přečtěte si více o knize Samson a Roberto, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Vyhrajte knihu Samson a Roberto

Pes Samson a kocour Roberto jsou nejlepší přátelé, kteří spolu prožívají vše v dobrém i zlém. Jejich život není zrovna růžový, až jednoho dne Samsonovi přijde dopis, ze kterého se dozví, že se stal dědicem penzionu Nad Fjordem. Že by právě to byla jejich šance na lepší život? To je třeba zjistit a nejde to jinak, než se společně s nimi vydat na cestu.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Samson a Roberto vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Samson a Roberto
probíhá od 7. do 20. června 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Samson a Roberto

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSamson a Roberto
Dědictví po strýčkovi

Ambjornsen, Ingvar

Mladá fronta, 2015

Napsat komentář