Získejte sci-fi knihu plnou vetřelců z vesmíru

Vetrelec_Probuzeni-perex
Máte rádi science fiction, ve kterém se to jen hemží mimozemskými příšerami? To vám jistě nemusíme představovat film Vetřelec a jeho pokračování. Právě s touto kultovní ságou je spjata knižní trilogie, s jejímž prvním dílem vás chceme seznámit.

Zkáza na lodi Marion

Píše se rok 2159 – třicet sedm let poté, co statečná důstojnice nákladní lodi Nostromo svedla svůj vítězný boj s vetřelcem. Ellen Ripleyová stále v hibernačním spánku pluje hlubokým vesmírem…

Při těžbě vzácného minerálu, patnáctkrát tvrdšího než diamant, se v důlním komplexu planety LV178 objeví záhadní tvorové. Zlo, dlouho spočívající kdesi v hlubinách, se probouzí a vydává se za svou kořistí. Chris Hooper, hlavní inženýr těžební lodi Marion, a jeho posádka jsou odsouzeni ke zkáze. Zbývá jim jen poslední naděje – jejich nouzový signál zachytí záchranný modul Ellen Ripleyové…

Román Tima Lebbona je první částí trilogie, dějově úzce provázané s kultovní filmovou sci-fi ságou o vetřelcích.

 

Vetřelec

Probuzení

Autor: Tim Lebbon

Vydalo: nakladatelství Baronet
Překlad: Dana Chodilová
Edice: KinoBooks
Počet stran: 336
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 3/2015
ISBN: 978-80-269-0081-8

Přečtěte si více o knize Vetřelec – Probuzení, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Baronet. Také se můžete podívat na ukázku.

Baronet

Nakladatelství Baronet od roku 1993 vydává každým rokem kolem 80 nových titulů. Vydává romány zejména pro ženy, ale vydává i další knihy od historického románu přes science fiction a fantasy až po militaria, detektivky i literaturu faktu.

 

Ukázka z knihy

Ty věci.
Velikostí připomínaly malé kočky, nejspíš tmavě okrové barvy, vlhce se leskly po svém zrůdném zrození. Měly ostré rysy, trochu jako obří brouci nebo štíři ze vzdálené Země.
Dveře záchodu byly už samý důlek a na jedné straně se prohýbaly dovnitř.
„Je to dvoupalcová ocel,“ nechápal Hoop.
„Musíme jim pomoct,“ řekl Welford.
„Podle mě už jim není pomoci,“ odtušila Sneddonová a Hoop dostal chuť ji praštit. Ale měla pravdu. Dosvědčoval to němý jekot Keechové. Ať zažili cokoli, ať pilotka věděla cokoli, v očích jí jasně stála beznaděj.
„Vypni to,“ zavrčel Hoop, ale Baxter neposlechl. A celá šestice na můstku to sledovala dál.
Tvorové se probili dveřmi do toalety, natlačili se dovnitř a postavy za pilotkou sebou škubaly a mlátily. (str. 25)

 

Edice KinoBooks

KinoBooks_logoKniha Vetřelec – Probuzení vychází v nové edici KinoBooks nakladatelství Baronet, ve které najdete knihy věnované filmové klasice i současným televizním seriálům. V prvním pololetí letošního roku vyšly, nebo teprve vyjdou tyto tituly:

Ospala_dira_obalkaOspalá díra – Děti revoluce – na motivy úspěšného seriálu stanice FOX, který v ČR vysílá Prima Cool

Vetřelec – Probuzení – první část trilogie dějově úzce provázané s kultovní filmovou sci-fi ságou o vetřelcích

The_Walking_Dead_Zkaza_obalkaThe Walking Dead – Živí mrtví – Zkáza z cyklu The Walking Dead (5)

Kraska_a_zvire_pomsta_obalkaKráska a zvíře: Pomsta nejen pro fanoušky seriálu Kráska a zvíře

Vetrelec_Odplata_obalkaVetřelec – Odplata – druhý díl trilogie dějově úzce provázané s kultovní filmovou sci-fi ságou o vetřelcích

Baronet_kinobooksDále nakladatelství Baronet připravuje další dva díly Krásky a zvířete a Vetřelec – River of Pain.

 

Vyhrajte knihu Vetřelec – Probuzení

Před třiceti sedmi lety svedla statečná důstojnice Ellen Ripleyová svůj boj s vetřelcem a od té doby pluje v hibernačním spánku vesmírem. Záhadní tvorové však na rozdíl od ní nespí a znovu se vydávají za kořistí. Tentokrát je jejich cílem loď Marion a jediná, kdo ji může zachránit před zkázou, je právě Ellen Ripleyová. Dostane se k jejímu modulu nouzový signál včas? A podaří se jí znovu vyhrát nad zlem z vesmíru?

Právě nyní vám navíc ve spolupráci s nakladatelstvím Baronet přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Vetřelec – Probuzení vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Vetřelec – Probuzení
probíhá od 26. dubna do 9. května 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Vetřelec – Probuzení

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVetřelec
Probuzení

Lebbon, Tim

Baronet, 2015

Napsat komentář