Zasoutěžte si o romantický příběh pro ženy

Divka-s-hnedyma-ocima
Avery Crosslinová je majitelkou svatební agentury, přestože sama se v lásce zklamala tak, že na ni přestala věřit, a razí heslo, že bude raději sama, než by si nechala znovu ublížit. Její plány se však změní poté, co se jí do cesty připlete Joe Travis.

Magnetická přitažlivost

Radši být sama, než si nechat znovu ublížit. Láska stejně všechno zkomplikuje. Anebo ne?

Avery Crosslinová je nadaná módní návrhářka a majitelka prosperující svatební agentury. Profesní úspěch je pro ni vším – na lásku totiž přestala věřit ve chvíli, kdy jí těsně před svatbou zavolal snoubenec, že si ji nevezme, protože ji nikdy skutečně nemiloval. S takovou ránou se člověk jen tak nevyrovná.

Na jedné svatbě se Avery potká s přitažlivým Joem Travisem. Ten muž ji sice magneticky přitahuje, ale Avery už není naivní holka, která se bezhlavě vrhá do vztahů, zvláště pak s atraktivními členy mocné houstonské rodiny. Joeův zájem jí ale lichotí, a tak poprvé v životě udělá to, k čemu nikdy dříve nenašla dost odvahy: vyspí se s ním na prvním setkání, aniž by si dělala jakékoli plány do budoucna.

Pro oba to byla noc snů. Ale zatímco se Avery chce nejlepším sexem svého života zaobírat pouze ve vzpomínkách, Joe hodlá pokračovat. Bombarduje ji telefonáty a textovkami, ale Avery nevěří, že o ni má skutečný zájem. Vždyť by mohl mít nejkrásnější holky z města, tak proč by si vybral oplácanou zrzku? Teprve náhodné setkání jim pomůže vnést do všech pochybností jasno, ovšem jen proto, aby se vzápětí zase všechno nečekaně zkomplikovalo…

 

Dívka s hnědýma očima

Autorka: Lisa Kleypas

Vydalo: nakladatelství Domino
Překlad: Jana Vlčková
Edice: Travisovi
Počet stran: 288
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 4/2015
ISBN: 978-80-7498-073-2

Přečtěte si více o knize Dívka s hnědýma očima, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Domino. Také si můžete prolistovat ukázku.

Nakladatelství Domino vzniklo v roce 1997. Mnohé se od té doby změnilo, základ však zůstává stejný: ve všech edicích se čtenářům snaží nabídnout pouze takové knihy, které stojí za to číst. Už sedmnáct let vydává knihy mnoha žánrů a autory, kteří patří mezi světovou špičku.

 

Ukázka z knihy

„Pane Travisi,“ spustila jsem a vzápětí zůstala ohromeně stát, protože teprve v tu chvíli mi došlo, s kým mám tu čest. „Bože můj,“ zhrozila jsem se a nakrátko zavřela oči. „Vy jste jeden z těch Travisových, že?“
Nechápavě se na mě podíval. „Záleží na tom, co tím myslíte.“
„Peníze z ropy, soukromá letadla, jachty, přepychová sídla. Tohle.“
„Přepychové sídlo nemám. Bydlím v barabizně v Sixth Ward.“
„Ale pořád jste jeden z nich,“ trvala jsem na svém. „Vaším otcem je Churchill Travis. Nebo se pletu?“
Přes obličej mu přelétl stín. „Byl.“
Pozdě jsem si uvědomila, že patriarcha známé texaské rodiny přibližně před půl rokem náhle zemřel na infarkt. Média dopodrobna informovala o jeho životě a úspěších, a samozřejmě nechyběla ani na pohřbu. Churchillova kariéra a značné jmění souvisely převážně s energetickým průmyslem. Nejvíc o něm bylo slyšet v osmdesátých a devadesátých letech, kdy často vystupoval v televizi v pořadech zaměřených na ekonomiku a finance. On a jeho rodina by se dali přirovnat k místní šlechtě. (str. 12)

 

Vyhrajte román Dívka s hnědýma očima

Telefonát od snoubence, který ji opustil těsně před svatbou, změnil Averyin postoj k lásce tak, že má pocit, že již nikdy nebude nikoho milovat. Vše se však změní v okamžiku, kdy se na jedné svatbě setká s Joem Travisem. A zdá se, že nejen on přitahuje ji, ale i ona jeho. Nevinný flirt a jedna společně strávená noc pro Avery znamená pouze příjemné vzpomínky, ale jak se zdá, Joeův zájem je mnohem hlubší. Nechá se Avery znovu unést a zamiluje se? To si pojďte přečíst.

Právě nyní vám navíc ve spolupráci s nakladatelstvím Domino přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Dívka s hnědýma očima vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Dívka s hnědýma očima
probíhá od 24. dubna do 7. května 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Dívka s hnědýma očima

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDívka s hnědýma očima

Kleypas, Lisa

Domino, 2015

Zasoutěžte si o romantický příběh pro ženy - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. jija napsal:

    Dobrý den, dnes mi byla doručena Kniha vzpomínek. Děkuji moc.

Napsat komentář