Rozjeďte to na plný plyn s Jeremy Clarksonem!

886183_red_car_speeding
Jeremy Clarkson a auta patří neodmyslitelně k sobě již dvě desítky let. Kniha, která opakovaně vychází v nakladatelství Dokořán vám nabízí nejen zamyšlení nad plechovými miláčky, ale především spoustu humoru a zábavy!

 

Jeremy Clarkson: Na plný plyn

Celý život trvá láska mezi Jeremym Clarksonem a auty. Už čtvrt století Jeremy auta řídí, testuje a píše o nich. A už dvacet let je vůdčí osobností nejoblíbenějšího motoristického seriálu na světě, Top Gear, který vysílá i česká televizní stanice Prima Cool.

Kniha Na plný plyn je sbírkou Clarksonových sloupků, které píše týden co týden pro nedělní vydání listu The Times. Jenže nejde zdaleka jen o auta – je to bezkonkurenční mix automobilových recenzí, politické nekorektnosti, britského humoru a sžíravých postřehů o politice, společnosti a tak vůbec.

Mimochodem, víte, proč ženy neřídí Lexusy nebo jaké jsou důsledky neadekvátního omezování porodnosti? A proč by měl každý strávit alespoň jeden víkend v životě bagrováním?
Věřte nebo ne, po přečtení téhle knihy se váš pohled na svět změní – budete svůj život dělit na ten před Clarksonem a po Clarksonovi.

A ten po něm bude mnohem zábavnější!

 

Na plný plyn
Vydalo nakladatelství Dokořán

Autor: Jeremy Clarkson
Překlad
Aleš Drobek
Vazba: vázaná s přebalem
Formát: 235 x155
Počet stran: 296 stran
Cena: 299 Kč
ISBN 978-80-7363-345-5
Vychází: vydání 1, poprvé vyšlo 04.10.2011, 1. dotisk 27.03.2012.
Původní název: Driven to Distraction

 

O autorovi:

Jeremy Clarkson (* 1960) je svérázný britský novinář a moderátor nejsledovanějšího motoristického seriálu Top Gear. Je velkým individualistou s vyhraněnými názory na politiku a společnost, své články a knihy píše stylem „co na srdci, to na jazyku“. Jeho jazyk je pěkně ostře nabroušený. A jeho srdce bije hodně napravo.
* Nemá rád, když stát něco zakazuje. Osobně by zakázal pouze vousy a zrzavé vlasy, fazole, Skoty ve vládě, řeči o globálním oteplování lidem, kteří si pletou pojem a průjem, Toyoty Priusy, knihy bez pořádné zápletky a kostýmní dramata s afektovanými herečkami.
* Nikdy, ani jako malý, nejel veřejnou dopravou. Zatímco ostatní zvažují, co si vezmou na sebe na večírek či koncert, Clarkson vybírá, jakým pojede vozem.
* Mezi jeho nejoblíbenější auta patří Lamborghini Gallardo Spyder, Aston Martin V8 Vantage, VW Phaeton nebo Rolls-Royce Phantom. A v poslední době vychválil i českou Škodu Yeti.

Převzato z www.dokoran.cz

 

 

 

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNa plný plyn

Clarkson, Jeremy

Dokořán, 2011

Napsat komentář