Zasoutěžte si o příběhy historických osobností

100-osobnosti-ktere-zmenily-svet-perex
Vydejte se na cestu do historie a poznejte ty, jejichž činy se nesmazatelně zapsaly do dějin a díky kterým se tito lidé stali slavnými. Osobnosti z různých oborů lidské činnosti od starověkých myslitelů a vynálezců až po slavné umělce už na vás čekají.

Vzrušující výlet do historie

untitledPřijměte pozvání do vybrané společnosti a seznamte se s těmi, kteří změnili svět!

Vydejte se na vzrušující cestu historií a poznejte životní osudy osobností, jejichž práce, nadání a skutky se zapsaly do dějin a posunuly lidstvo o několik kroků dopředu. Každý z nich jiným způsobem, v jiném oboru a v jiné době, všichni však výrazně a nesmazatelně.

Aristotelés, Napoleon Bonaparte, Mahátma Gándhí, Albert Einstein, Marie Curie-Sklodowská, Elvis Presley, Mark Zuckerberg, Steve Jobs a další vynálezci, vědci, politici, vojevůdci, umělci či vizionáři…

 

100 osobností, které změnily svět

Autoři: Ben Gilliland, Philip Parker

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Denisa Hilbertová
Věk: 11+
Počet stran: 128
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 3/2015
ISBN: 978-80-253-2418-9

Přečtěte si více o knize 100 osobností, které změnily svět, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Fragment. A rozhodně nezapomeňte ani na ukázku.

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 a od té doby se zaměřuje na původní i převzaté tituly zejména z oblasti populárně naučné literatury, beletrie pro děti a mládež a leporel pro nejmenší. Nemalá část produkce nakladatelství je věnována také populárně naučné literatuře a beletrii pro dospělé čtenáře.

 

Ukázka z knihy

untitled
(str.8)

 

Vyhrajte knihu 100 osobností, které změnily svět

Vzrušující výlet do vybrané společnosti můžete absolvovat na více než sto stranách této unikátní knihy. Ta navíc nenabízí jen suchá historická fakta, ale je zpravována tak, že už na první pohled zaujme nejen každého malého čtenáře, ale i mnohé dospělé. Přibližte dětem nejslavnější jména z historie, které by rozhodně měly znát zábavnější formou, než jakou nabízí klasické učebnice.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment vám přinášíme soutěž, ve které mohou tři z vás knihu 100 osobností, které změnily svět vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu 100 osobností, které změnily svět
probíhá od 11. do 24. dubna 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 encyklopedie 100 osobností, které změnily svět

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize100 osobností, které změnily svět

Gilliland, Ben - Parker, Philip

Fragment, 2015

Napsat komentář