Vyhrajte případ detektiva Dalglieshe na CD

Zahalte-ji-tvar-perex
Kdo zavraždil pomocnici v domácnosti ze šlechtického sídla Martingale Sally Juppovou? To netuší ani místní policie, jejíž možnosti pátrání případ značně přesahuje. Na scénu je tak povolán detektiv Dalgliesh a pouští se po stopě tajemného vraha.

Scotland Yard zasahuje

Velká Británie padesátých let minulého století. V paměti společnosti ještě přežívají vzpomínky na krutá válečná léta, ale zároveň se připravuje období ekonomické prosperity i jisté rozvolnění tradiční morálky šťastných let šedesátých. Ve šlechtickém sídle Martingale v malé obci nedaleko Londýna se však čas jakoby zastavil. Život rodiny je poznamenán nečekanou událostí, pomocnice v domácnosti, kráska a provokatérka Sally je jednoho večera nalezena ve svém zamčeném pokoji zavražděna. Případ přesahuje možnosti místní policie, a tak se případu ujímá vrchní inspektor Adam Dalgliesh ze Scotland Yardu.

 

Zahalte jí tvář

Zahalte-ji-tvar-obalkaAutorka: Phyllis Dorothy Jamesová

Vydalo: nakladatelství Radioservis
Překlad verze pro BBC: Kateřina Hilská
Délka: 113 minut
Vazba: CD
Vydáno: 3/2015
EAN: 8590236075122

Přečtěte si více o audioknize Zahalte jí tvář, kterou do soutěže věnovalo vydavatelství Radioservis.

Radioservis

Radioservis je vydavatelství Českého rozhlasu. Vydává knihy, audioknihy, oblíbené rozhlasové pořady i hudební nosiče.

 

Vyhrajte audioknihu Zahalte jí tvář

První detektivní román britské spisovatelky P. D. Jamesové právě vychází jako audiokniha a přináší posluchačům možnost vyslechnout si příběh o podivné vraždě z panství Martingale, kterou vyšetřuje vrchní inspektor Adam Dalgliesh ze Scotland Yardu, jemuž propůjčil hlas Aleš Procházka. Ten není jediným známým hlasem, který uslyšíte. Mezi další zvučná jména dabingu patří například Dana Syslová, Jaroslav Plesl, Stanislava Jachnická nebo Oldřich Vízner. Neváhejte, vložte CD do přehrávače a pusťte se s nimi do odhalování vraha.

Ve spolupráci s vydavatelstvím Radioservis vám přinášíme soutěž, ve které mohou tři z vás CD s audioknihou Zahalte jí tvář vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Zahalte jí tvář
probíhá od 29. března do 11. dubna 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Zahalte jí tvář

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZahalte ji tvář [Audio na CD]

Jamesová, Phyllis Dorothy

Radioservis, 2015

Napsat komentář