Vyhrajte první díl nové dětské fantasy série

Hrdinove-z-Draci-ulice-Nocni-vetrelec-perex
Bondingor je město, kde společně žijí lidé, elfové, trpaslíci a další nadpřirozené bytosti. Jednoho dne život jeho obyvatel naruší záhadná noční příšera, která vyjídá zásoby ze skladů a obchodů. Podaří se nebojácné trojce vetřelce odhalit?

Po stopách nočního žrouta

Tři děti, jeden drak a spousta dobrodružství!

V Bondingoru, hlavním městě království Mintaria, bydlí pospolu elfové, lidé, trpaslíci a příslušníci dalších rozličných národů. Už tak neklidné město začnou děsit útoky záhadné noční příšery, která přepadává obchody a skladiště s jídlem a sežere všechno, na co přijde. Nechává za sebou jen rozbořené domy a nepořádek.

Nebojácná trojka, kamarádi Tomrin, Hanissa a Sando vymyslí ve svém úkrytu v Dračí ulici dokonalý plán. Pod rouškou tmy a vybaveni kouzelnými pomůckami se vydávají po stopách netvora, odhodláni nočního žrouta vypátrat a polapit.

 

Hrdinové z Dračí ulice – Noční vetřelec

Autoři: Bernd Perplies, Christian Humbeg

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Vladana Hallová
Počet stran: 192
Vazba: vázaná
Vydáno: 3/2015
ISBN: 978-80-253-2402-8

Přečtěte si více o knize Hrdinové z Dračí ulice – Noční vetřelec, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Fragment. A podívejte se také na ukázku.

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 a od té doby se zaměřuje na původní i převzaté tituly zejména z oblasti populárně naučné literatury, beletrie pro děti a mládež a leporel pro nejmenší. Nemalá část produkce nakladatelství je věnována také populárně naučné literatuře a beletrii pro dospělé čtenáře.

 

Ukázka z knihy

Nevěděl, co si má o Sandovi myslet. Na jedné straně se projevil jako nebojácný rytíř, ale kdo ví… Je jasné, že je tu doma, je to dítě ulice. A patří přesně mezi ty, před kterými Tomrina vždycky varoval jeho otec.
„Děti ulice kradou,“ říkával mu. „Když můžou získat nějakou výhodu, lžou a podvádějí. Možná ti jejich život přijde mnohem dobrodružnější než ten tvůj. Ale jestli se někdy chceš stát rytířem, měj se před nimi na pozoru!“
Tomrin svého otce sice často poslechl, ale kolik dětí ulice Ronan z  Wiesensteinu ve svém životě asi tak poznal? Nejspíš žádné. Klidně je však soudí.
Tomrin si tiše povzdechl. Tak jako tak by se veliteli městské gardy pranic nezamlouvalo, kdyby viděl, s kým se jeho jediný syn právě potuluje. Naštěstí o tom neví. (str.21)

 

Vyhrajte knihu Hrdinové z Dračí ulice – Noční vetřelec

V knize plné dobrodružství se hlavní hrdinové vydávají na výpravu za odhalení tajemného nočního přízraku, který obyvatelům města vyjídá zásoby a sklady. Najdou v rozbořených domech a nepořádku nějaké stopy, které by je dovedly k pachateli? Pojďte si přečíst, jaký dokonalý plán vymysleli a zda to k polapení záhadné noční příšery bude stačit.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Hrdinové z Dračí ulice – Noční vetřelec vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Hrdinové z Dračí ulice – Noční vetřelec
probíhá od 17. do 30. března 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Hrdinové z Dračí ulice – Noční vetřelec

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHrdinové z Dračí ulice – Noční vetřelec

Perplies, Bernd - Humbeg, Christian

Fragment, 2015

Napsat komentář