Zasoutěžte si o román plný příhod ze života zralé ženy

Nejsem-namalovana-perex
Bláznivou komedii připomíná vyprávění o jednom roce života hlavní hrdinky knihy od Alice Kopřivové. Je sice blond, přesto schopná a úspěšná bankéřka, ale také neuvěřitelná chaotička. To jí značně komplikuje život, ale čtenáři se pobaví.

Jedna patálie za druhou

Jeden rok v životě zralé ženy. Blonďaté, ale schopné! Lehce přecitlivělé a velmi chaotické.

Autorka nás provede dovolenou v Africe, abiturientským večírkem i každodenní realitou práce bankéřky. A protože je „tak trochu akční“, jsme svědky toho, jak i z celkem běžného dne jde mávnutím ruky vytvořit bláznivou komedii.

Kniha však není jen zábavnou fikcí pro pobavení čtenáře, ale skutečnou, místy jemně opepřenou neuvěřitelnou životní realitou! Při četbě zjistíte, že i když je i váš život místy sérií katastrof, jsou na tom lidé (minimálně jeden) i hůř. Protože kdo si běžně na dovolenou bere místo svého očkovacího průkazu průkaz svého psa, čí noblesní matka v kabelce od Valentina skrývá jednoho lahváče a dokáže se chovat naprosto nepředvídatelně a kamarádky… škoda mluvit.

Už jste si tak někdy při pátku ráno ve sprše vymkly kotník a dorazily na velmi formální pohřeb bez punčoch a s pořezanými lýtky? A vůbec – už se vám někdy podařilo vyvraždit kurník lvím lejnem?

 

Nejsem namalovaná!

Autorka: Alice Kopřivová

Vydalo: nakladatelství Jota
Počet stran: 239
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 2/2015
ISBN: 978-80-7462-744-6

Přečtěte si více o knize Nejsem namalovaná!, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Jota. A nezapomeňte ani na ukázku.

Nakladatelství Jota vzniklo téměř před 24 lety a za tu dobu vydalo více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Zpočátku vydávalo knihy zaměřené regionálně, ale po třech letech podstatně rozšířilo spektrum titulů. Nakladatelství publikujeme tvorbu českých autorů i překladovou literaturu.

 

O autorce

Alice-KoprivovaAlice Kopřivová, schopná bankovní pracovnice, ale také křehká a citlivá žena, se před několika lety chopila pera, aby se vypsala ze svých úzkostí a psychických problémů. Svou prvotinu Povídání pro kamarádky vydala v komorním duchu – pro kamarádky k Vánocům. Byla ráda, že se částečně vyléčila, dokonale vypsala a vůbec nečekala, že kniha bude mít takový ohlas. Stále bojující se svou křehkou povahou tedy v psaní pokračovala a na svět přivedla svou druhou knihu Nejsem namalovaná!. Kurzy tvůrčího psaní Alice Kopřivová sice nemá, ale dar sepisovat úplně obyčejné příběhy života neobyčejným perem ano.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Jota)

 

Vyhrajte knihu Nejsem namalovaná!

Možná se i vám občas zdá, že vás potkává jedna katastrofa za druhou, žijete v chaosu a pro okolí musíte vypadat jako potrhlý jedinec, který se vždy zaplete do nějaké patálie. Ale věřte, že jsou i lidé, kteří na tom jsou ještě hůře, tedy minimálně jeden, respektive jedna. V životě naší hlavní hrdinky se totiž střídá jedno faux pas za druhým. Přečtěte si román a uvidíte, že nebudete litovat.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Jota vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Nejsem namalovaná! vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nejsem namalovaná!
probíhá od 15. do 28. března 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Nejsem namalovaná!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNejsem namalovaná!

Kopřivová, Alice

Jota, 2015

Napsat komentář