Zahrajte si o jednu z romantických fantasy e-knih

eknihy-perex
Patříte mezi vlastníky elektronické čtečky a hledáte do ní nějakou novou čtivou a poutavou náplň? Pokud máte rádi romantické příběhy s příměsí fantasy žánru, tak jste ji dost možná právě našli. Představujeme vám hlavní hrdinky Saffron a Faith a jejich příběhy.

Saffron je mladá léčitelka, která má ve svých rukou zvláštní dar, díky kterému dokáže uzdravit nemocné pouhým dotekem. A to zdaleka není jediná neobvyklá věc, která její život provází, navíc po setkání s Nakirem jich ještě přibude. Neobvyklý pár se musí pustit do překonávání nástrah osudu a bojovat za svou lásku. Jaké překážky je čekají, si můžete přečíst v knize Dotkni se osudu.

Nebo dáte přednost příběhu jejich dcery Faith v románu Zázračná esence? I ona má nadpřirozené schopnosti, a sice, že vidí lidem do duše. Co uvidí v nitru nevítaného nápadníka a jeho mnohem sympatičtějšího bratra? To už si pojďte přečíst sami.

Právě nyní máte možnost jednu z těchto elektronických knih vyhrát. Ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora vám přinášíme soutěž, ve které mají šanci čtyři z vás.

Nakladatelství Metafora bylo založeno v roce 2001 a od té doby se zaměřuje zejména na literaturu překladovou, její autoři pocházejí ze všech koutů světa. Vydává ale i knihy českých spisovatelů a vybrat si můžete beletrii vážnou i veselou, thrillery i detektivky z minulosti, současnosti i budoucnosti, nebo knihy z oblasti esoteriky či východní filozofie.

 

Dotkni se osudu

Když mladá léčitelka Saffron potká zvláštního muže, je z toho láska… přímo andělská.
Saffron by byla úplně obyčejná mladá žena. Kdyby ovšem neměla jednu velmi neobyčejnou schopnost: dotekem rukou vyléčit všechny nemoci. Když se však setká s Nakirem, který má přes pohlednou lidskou podobu k člověku daleko, záhady ještě narostou. Kde se tahle Saffronina zázračná dovednost vzala? A co s tím mají společného děsivé sny o dívce z minulosti?
Láska se ale nevyhýbá ani nadpozemským tvorům, jako je Nakir, a neobvyklý pár se pouští do boje s osudem…

Autorka: Martina Wolfová

Vydalo: nakladatelství Metafora
Počet stran: 247
Formát: ePub (e-kniha)
Vydáno: 1/2015
ISBN: 978-80-7359-444-2

Přečtěte si o knize Dotkni se osudu více a nezapomeňte ani na ukázku.

 

Zázračná esence

Tam, kde chce Faith nalézt klid, najde zlověstné tajemství. A možná odhalí i záhadu svého vlastního původu…
Z lásky Saffron, dívky s neobvyklými schopnostmi, a nebešťana Nakira, se narodí malá Faith. Děvčátko se smaragdovýma očima, které vidí lidem do duše. Když se ale jako dospělá přestěhuje do zapadlého amerického městečka, aby si dala život do pořádku a našla klid, netuší, že právě klid je tím posledním, co ji tu čeká. Nevítaný nápadník není asi tak docela tím, čím se zdá. Stejně jako jeho mnohem sympatičtější bratr. Faith musí náhle bojovat o život a všechno zastírá závoj neblahých tajemství…
Zvítězí síla lásky, nebo dávné prokletí?

Autorka: Martina Wolfová

Vydalo: nakladatelství Metafora
Počet stran: 221
Formát: ePub (e-kniha)
Vydáno: 1/2015
ISBN: 978-80-7359-445-9

Přečtěte si více o knize Zázračná esence a přečtěte si i krátkou ukázku.

 

O autorce

MartinaSzerudovaWolfovaMartina Wolfová se narodila roku 1979 v Karviné ve znamení Štíra, nyní i s rodinou žije v Havířově. Vystudovala všeobecné sedmileté gymnázium v Českém Těšíně, poté se věnovala studiu na Slezské univerzitě v Opavě, obor historie-muzeologie. Psaní propadla už na gymnáziu a od té doby se bez něj neobejde. Dlouho tvořila tzv. „do šuplíku“, než přišlo Prokletí ohně. A i tento příběh čekal několik let, než se odvážila nabídnout jej k vydání. Vždy si přála být spisovatelkou, proto bylo vydání Prokletí ohně splněním velkého snu.
(Zdroj informací a fotografie: oficiální web autorky)

 

Vyhrajte jednu z elektronických knih

Dva romantické příběhy s nádechem tajemna a fantasy, jejichž hrdinky jsou obdařeny nadpřirozenými schopnostmi, budou jistě zajímavou náplní do vaší čtečky. Na více než dvou stech stranách na vás čeká příběh o lásce Saffron a Nakira, případně si ve volném pokračování můžete přečíst více o jejich dceři Faith. Je jen na vás, kterou z knih si zvolíte.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora vám přinášíme soutěž, ve které čtyři z vás mohou vyhrát jednu z elektronických knih (ve formátu ePub) dle vlastního výběru. Výherci si mohou vybrat jeden ze dvou exemplářů titulu Dotkni se osudu nebo román Zázračná esence, který je k dispozici také dvakrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o elektronické knihy Dotkni se osudu a Zázračná esence
probíhá od 20. ledna do 2. února 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 4 fantasy romány ve formátu ePub

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDotkni se osudu

Wolfová, Martina

Metafora, 2015

zobrazit info o knizeZázračná esence
eKniha

Wolfová, Martina

Metafora, 2015

Zahrajte si o jednu z romantických fantasy e-knih - DISKUZE

Počet reakcí: 0
  1. bobisa napsal:

    Děkuji za zaslanou výhru – Dotkni se osudu.

Napsat komentář