Vyhrajte klasiku, která vám v knihovně nesmí chybět

Maly-princ-original-perex
Existuje málo knih primárně určených pro děti, které si s chutí přečtou i dospělí, a ještě méně z nich na čtenáře zapůsobí tak, že se k nim vrací. Malý princ však mezi tyto pohádky bezesporu patří a nyní vychází doplněný o ilustrace Heleny Zmatlíkové.

Podivuhodné dobrodružství z jiných světů

maly princ_56str-TIT-202925-01.inddNení mnoho knih, které můžete číst vícekrát a pokaždé v nich najdete něco nového. Malý princ k nim ale rozhodně patří.

Malý princ přichází na planetu Zemi z jiných světů. V poušti se setkává s opuštěným letcem, samotným autorem knihy. Vypráví mu o své podivuhodné životní pouti. O čistotě srdce, dobru a zlu, přátelství, lásce a odpovědnosti za ty, které milujeme…

 

Malý princ

Autor: Antoine de Saint-Exupéry

Vydalo: nakladatelství Fragment
Ilustrace: Helena Zmatlíková
Počet stran: 56
Vazba: vázaná
Vydáno: 1/2015
ISBN: 978-80-253-2367-0

Přečtěte si více o knize Malý princ, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Fragment. A prohlédněte si také ukázku.

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991a od té doby se zaměřuje na původní i převzaté tituly zejména z oblasti populárně naučné literatury, beletrie pro děti a mládež a leporel pro nejmenší. Dále vydává doplňkové učebnice, slovníky a turistické průvodce. Nemalá část produkce nakladatelství je věnována také populárně naučné literatuře a beletrii pro dospělé čtenáře.

 

Ukázka z knihy

Protože jsem nikdy beránka nezkusil, nakreslil jsem mu jeden ze dvou obrázků, které jsem uměl. Ten se zavřeným hroznýšem. A ohromilo mě, když jsem slyšel odpověď malého človíčka:
„Ne! Ne! Nechci slona v hroznýšovi. Hroznýš je moc nebezpečný a slon zabere moc místa. Tam u mě je všechno malinké. Potřebuju beránka. Nakresli mi beránka.“
Tak jsem kreslil:
Pozorně se díval a pak řekl:
„Ne! Tady ten je už moc nemocný. Udělej jiného.“
Kreslil jsem:
maly princ_56str-TIT-202925-01.indd (str. 9)

 

Vyhrajte knihu Malý princ

Přidejte se i vy k milionům čtenářů, kteří již doprovázeli malého prince na pouti z planetky B612 o velikosti domu po dalekém vesmíru, a přečtěte si jedno z nejslavnějších děl Antoina de Saint-Exupéryho. Jeho milý příběh vypráví o dobru a zlu, přátelství a štěstí a o zodpovědnosti za ty, které máme rádi. Při každém přečtení tak v knize objevíte něco, z čeho se můžete poučit a nad čím máte možnost se zamyslet. Ale pospěšte, ať vám neuteče začátek, protože malý princ již v poušti potkal letce, kterému se o svých toulkách vesmírem a nových poznáních chystá povídat.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Malý princ vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Malý princ
probíhá od 19. ledna do 1. února 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Malý princ

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMalý princ

Saint-Exupéry, Antoine de

Fragment, 2015

Vyhrajte klasiku, která vám v knihovně nesmí chybět - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. lenkaknel lenkaknel napsal:

    Dobrý den, dnes mi přišla kniha Buddha vchází do baru. Děkuji :-)

  2. RENA napsal:

    Dobrý den,
    velmi děkuji za krásnou knihu Malého prince, dnes v pořádku dorazila.

  3. tetina napsal:

    Děkuji za zaslanou knihu, dnes byla v pořádku doručena. Příjemný víkend všem.:)

Napsat komentář