Vyhrajte moderní knihu pohádek nejen od Disneyho

KC-dle-vyberu3-perex
Mají vaše děti rády moderní animované pohádky? Dopřejte jim i jejich knižní verzi, která je plná pestrobarevných ilustrací a známých i neznámých příběhů. Vypravte se do pohádkového světa, oblíbení hrdinové na vás již netrpělivě čekají.

 

Vydejte se do Kardanové lhoty za závoďákem Bleskem a jeho kamarády, které možná už znáte, ale i za těmi, o kterých jste zatím neslyšeli. Nebo máte doma holčičku, kterou spíš lákají příběhy princezen v překrásných šatech, které žijí v honosných zámcích? Pokud jsme se vám zatím netrefili do noty a ani jeden z příběhů není u vás doma tím nejoblíbenějším, možná bude ten pravý poslední z titulů. V něm se děti mohou vydat na ostrov Sodor, kde se setkají s mašinkou Tomášem a dalšími vláčky. Stačí si jen vybrat ten správný příběh, ponořit se do děje a potěšit se pohledem na krásné ilustrace.

Právě nyní máte navíc možnost zvolenou knihu vyhrát. Ve spolupráci se společností Knihcentrum.cz vám totiž přinášíme soutěž, ve které mají šanci tři z vás.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Auta – Zlatá kniha pohádek

Auta-Zlata-kniha-pohadek-ukazkaČtení o Bleskovi, Burákovi a dalších
Pojeďte s námi do báječného světa aut! Zveme vás na návštěvu do Kardanové Lhoty, nejkrásnějšího městečka okresu Výfukov, a představíme vám i nové kamarády, se kterými se seznámil závoďák Blesk a jeho nerozlučný druh Burák, když byl tajným agentem.

Autor: Walt Disney

Vydalo: nakladatelství Egmont ČR
Počet stran: 320
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 7/2014
ISBN: 978-80-252-3091-6

Přečtěte si více o knize Auta – Zlatá kniha pohádek.

 

Princezny – Zlatá kniha pohádek

untitledČtení o Locice, Popelce, Ariel a dalších
Vydejte se s námi za princeznami do pohádkového světa, kde laskavé srdce vždy zvítězí nad zlobou a skromnost nad pýchou, a užijte si zábavu s jejich hlavními hrdinkami!

Autor: Walt Disney

Vydalo: nakladatelství Egmont ČR
Počet stran: 320
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 7/2014
ISBN: 978-80-252-3093-0

Přečtěte si o knize Princezny – Zlatá kniha pohádek více.

 

Velká kniha o mašince Tomášovi

untitledAhoj, kamarádi! Užitečné mašinky z ostrova Sodor vám přivážejí pořádný náklad – plných dvě stě stránek svých pohádek! Najdete mezi nimi pohádky o Tomášovi, Edwardovi, Henrym a Dieselovi, ale také o malých mašinkách z horské úzkorozchodné tratě Rheneasovi, panu Handelovi či Peteru Samovi. A můžete se těšit i na jednu pohádku navíc nazvanou Vánoční expres. Tak už se pěkně usaďte a poslouchejte!

Autor: Wilbert Vere Awdry

Vydalo: nakladatelství Egmont ČR
Počet stran: 208
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 9/2014
ISBN: 978-80-252-3112-8

Přečtěte si více o knize Velká kniha o mašince Tomášovi.

 

Vyhrajte libovolnou knihu pohádek

Pohádkové příběhy mají rády všechny děti, a pokud jsou navíc doplněny krásnými obrázky, jako ty z našeho výběru, budou se jim číst téměř samy. Ať už pro ně vyberete příhody o autech, mašinkách nebo knihu se šestnácti pohádkami o princeznách, určitě budete mít úspěch.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum.cz vám totiž přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát některou z knih dle vlastního výběru. Výherci si postupně vybírají z titulů Auta – Zlatá kniha pohádek, Princezny – Zlatá kniha pohádek a Velká kniha o mašince Tomášovi. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy Auta – Zlatá kniha pohádek, Princezny – Zlatá kniha pohádek a Velká kniha o mašince Tomášovi
probíhá od 29. prosince 2014 do 11. ledna 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy plné pohádek

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAuta – Zlatá kniha pohádek

Walt Disney

Egmont ČR, 2014

zobrazit info o knizePrincezny – Zlatá kniha pohádek

Walt Disney

Egmont ČR, 2014

zobrazit info o knizeVelká kniha o mašince Tomášovi

Wilbert Vere Awdry

Egmont ČR, 2014

Napsat komentář