Naučte se používat kouzlo osobnosti

Kouzlo osobnosti jako mocná zbran - Brian Tracy
Toužíte být okouzlující a efektivněji vyjednávat s lidmi? I na osobním šarmu se podle zkušeností amerického kouče osobního rozvoje Briana Tracyho dá pracovat. Tracy svoje poznatky shrnul v knize Kouzlo osobnosti jako mocná zbraň.

 

V této knize se naučíte, jak objevit své vlastní kouzlo osobnosti a použít jej tak, aby vám pomohlo budovat osobní a obchodní vztahy, efektivněji vyjednávat a skvěle působit i ve společenském styku. Kouzlo osobnosti bylo totiž odjakživa klíčem k úspěchu. Spoustě historických i současných osobností pomohlo k dosažení cílů, úspěchu i věhlasu. Za všechny můžeme jmenovat bývalého amerického prezidenta J. F. Kennedyho, francouzského herce J.P. Belmonda, českého herce Oldřicha Nového, české herečky Evu Holubovou nebo Chantall Poulain. Mít kouzlo osobnosti totiž neznamená být krásný, ale mít v sobě zvláštní směs čehosi, co druhým na vás připadá neodolatelné a proto jsou rádi ve vaší společnosti, rádi s vámi jednají a spolupracují. Pomocí kouzla osobnosti dosáhnete všeho, co chcete.

 

Kouzlo osobnosti jako mocná zbraň

Autoři: Brian Tracy a Ron Arden

Překlad: Markéta Hrbková
ISBN: 978-80-7370-301-1
Počet stran: 184
Vazba: brožovaná

Více informací o knize Kouzlo osobnosti jako mocná zbraň se dozvíte na stránkách nakladatelství Synergie.

 

Ukázka

Poprvé jsem si uvědomil, jakou moc má kouzlo osobnosti, někdy v sedmdesátých letech. Zatelefonoval nám přítel z Los Angeles a pozval mě s mou ženou Nicky na recepci pořádanou na počest Ivana Berolda a jeho ženy Maryanny. Právě přiletěli z Jihoafrické republiky. Ivan byl velký fešák a moc dobrý herec, se kterým jsem se spřátelil, když jsem se tam věnoval divadlu.

Přišli jsme k nim v sobotu odpoledne a připojili se k hostům v zahradě. Lidé se shlukovali u baru a samozřejmě u Ivana s Maryannou. Vřele jsme se pozdravili a pak jsme se my čtyři vydali ke stolům s jídlem ochutnat něco dobrého. Později odpoledne jsem viděl, jak si Nicky povídá s Ivanem, a všiml jsem si, že má milovaná žena, obvykle spíš racionálně uvažující, vypadá, jako by ji zcela uchvátil. „Co se to proboha děje? Vždyť se chová jak pubertální zajíček,“ pomyslel jsem si. Projel mnou iracionální osten žárlivosti a honem jsem běžel přidat se k nim.

SÍLA FASCINACE

„Co je na Ivanovi tak fascinujícího, žes na něj koukala jak na zjevení?“ zeptal jsem se Nicky krátce nato.

Na chvíli se zamyslela a pak mi odpověděla: „Když s tebou mluví, připadáš si, jako bys byl jen s ním. Jste jen vy dva. A když ti naslouchá, naslouchá tak, že máš pocit, že každé tvé jednotlivé slovo je důležité a že mu žádné neunikne.“

Když jsem se nad tím zamyslel, musel jsem uznat, že má pravdu. Od chvíle, co jsem Ivana poznal, vždycky působil takhle, ať mluvil s kýmkoliv. Kouzlo osobnosti vyzařoval pořád. A proto mají Ivana rádi všichni, ženy i muži.

 

O autorovi

Brian Tracy je profesionální mluvčí, autor několika bestsellerů, podnikatel a odborník na dosažení úspěchu. Ve své společnosti Brian Tracy International se specializuje na trénink jedinců i společností – učí je dosáhnout rychleji a snadněji vysněných cílů. Tracy již poskytl konzultace více než tisícovce společností a oslovil na svých seminářích a přednáškách více než pět milionů lidí. Své myšlenky propaguje především v USA a Kanadě, celkem však již přednášel a vedl kurzy ve více než padesáti zemích světa. Nakladatelství Synergie již vydalo jeho úspěšné knihy Cíle, 21 tajemství úspěchu a Staňte se hvězdou mezi prodejci.
(Zdroj informací: oficiální stránky autora)

 



Vydavatelství Synergie Publishing SE je malé, rychle rostoucí nakladatelství zaměřené na vydávání motivační literatury – takové, která ukazuje čtenářům cesty k plnějšímu, šťastnějšímu, ale i bohatšímu a odpovědnějšímu životu. Vydavatelství Synergie u nás jako vůbec první nabídlo knihkupcům tarotové a vykládací karty a i dnes s předstihem vydává publikace o zdravém životním stylu, ať už jde o moderně pojaté kuchařky, inspirující příběhy ze života, knihy o duchovním a osobnostním růstu určené specielně pro muže nebo motivační knihy vhodné pro manažery, byznysmeny, zaměstnance, jejich šéfy, ale i aktivní ženy na mateřské dovolené. A co výraz synergie obsažený v názvu vydavatelství vlastně znamená? Ve stručnosti jde o blahodárné spojení: když se dva prvky setkají takovým způsobem, že velikost toho, čeho mohou dosáhnout společně, mnohonásobně přesahuje součet toho, čeho by dosáhly každý zvlášť, vzniká synergie…

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKouzlo osobnosti jako mocná zbraň
Jak si získat lidi v každé situaci

Tracy, Brian - Arden, Ron

Synergie Publishing SE, 2014

Napsat komentář