Zasoutěžte si o román, thriller nebo dětskou knihu

MF-dle-vyberu
Ráda byste si udělala večer jen pro sebe? Nebo naopak hledáte něco vhodného pro společné čtení s dětmi? Knihy, které vám dnes představíme, splní hravě obě vaše přání.

 

Je vám bližší příběh novodobého Adama a jeho ženy Evy, kteří slaví šestileté výročí svatby, nebo si spíš chcete lámat hlavu nad tím, kdo posílá porodní asistentce Cecilii zlověstné vzkazy? Pokud jsme se netrefili ani jednou a vy preferujete společné čtení s dětmi, můžete se s nimi začíst do knihy příběhů o hvězdách a dvanácti znameních zvěrokruhu. Máte možnost si sami zvolit, který z titulů si chcete přečíst.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které mají šanci si dle libosti vybrat tři z vás.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Smlouva s osudem

Ve třetím pokračování oslaví Eva s Adamem šesté výročí svatby. Spalující vášeň mezi nimi už dávno opadla a nahradila ji rutina a stereotyp. Adamovi se blíží čtyřicítka a Eva se obává jeho krize středního věku, protože se chová čím dál podivněji a nejspíš před ní cosi tají. Našel si snad milenku a bude i pro ně sedmý rok manželství kritický, jak tomu často bývá? Nedorozumění mezi nimi se snaží využít had pokušitel. Uspěje se svým ďábelským plánem nebo je jejich láska natolik silná, že ji nic nedokáže narušit? Ani ostatní hrdinové nezůstávají stranou, jejich osudy se dál zaplétají a i mnozí z nich mají co skrývat. Která tajemství se podaří utajit a která naopak vyjdou najevo? Ví už Helena o dítěti, které má její manžel s jinou ženou? Najde Honza štěstí v manželství, když se mu ještě nepodařilo vymazat z paměti svou dávnou lásku Soňu? Jak se budou Kláře líbit erotické hrátky, které jí navrhne její partner se svým kamarádem? A co Šárka? Padne na úplné dno nebo se jí naopak podaří splnit si svůj dávný sen?

Autorka: Jitka Volfová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Počet stran: 352
Vazba: flexovazba
Vydáno: 11/2014
ISBN: 978-80-204-3464-7

Přečtěte si více o knize Smlouva s osudem a prohlédněte si také ukázku.

 

Tygří žena

Podzim přechází v zimu a život porodní asistentky Cecilie Lundové a její početné rodiny plyne dál, jako by v uplynulém roce ani nedošlo k dramatickým zvratům. Cecilie sice ještě stále chodí do práce, ale už se těší na další přírůstek do rodiny. Jednoho dne však dostane anonymní balíček, ve kterém je kniha se znepokojujícím obsahem, později následují ještě zlověstná pohlednice a výhružný dopis. Zároveň začne podivné vzkazy dostávat i její matka. Je tu snad nějaká souvislost? Ale ani Ceciliiny sestry to v tomhle období nemají snadné: jedna přišla o práci, druhá si právě uvědomila, že její kdysi šťastné manželství je už jen jakási zlatá klec. Jak se Cecilie a její rodina s problémy vypořádají?

Autorka: Kateřina Janouchová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Počet stran: 384
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 11/2014
ISBN: 978-80-204-3357-2

Přečtěte si o knize Tygří žena a nevynechte ani ukázku.

 

Jakub a hvězdy

Od nepaměti lidé pozorují hvězdy, seskupují je v souhvězdí, dávají jim jména a vymýšlejí si k nim příběhy. Stejně si v této knize vymýšlejí příběhy i rodiče malého Jakuba, aby mu pomohli rozhodovat se v životě správně. Spisovatelka a ilustrátorka Renáta Fučíková se inspirovala kulturami z celého světa, aby vytvořila zcela novou mytologii vážící se ke dvanácti znamením zvěrokruhu. Každý příběh si vás ihned získá svou magickou atmosférou, krásným jazykem plným barev, chutí i vůní, a nádhernými ilustracemi. A všechny příběhy dohromady ukazují, že jakkoli časově či zeměpisně jsou od sebe lidé vzdáleni, prožívají stále stejné radosti i starosti. Nezapomeňte večer zvednout hlavu a podívat se k nebi. Naši hrdinové – statečná Brí, zbrklý Aplun, šikovný Jákob, krásná Kašape a osm dalších – tam čekají, až si přečtete jejich podivuhodná dobrodružství.

Autorka: Renáta Fučíková

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Počet stran: 240
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 10/2014
ISBN: 978-80-204-2999-5

Přečtěte si o knize Jakub a hvězdy, nebo se podívejte na ukázku.

 

Vyhrajte knihu dle vlastního výběru

Máte chuť pustit se do rozplétání tajemství a osudů hlavních hrdinů románu? Nebo se spíš chcete vydat odhalit anonymního odesilatele výhružných balíčků? Anebo toužíte udělat radost spíše svým dětem a získat knihu pro ně? To už záleží jen na vás.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám totiž právě nyní přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát některou z knih dle vlastního výběru. Ve hře jsou tituly Smlouva s osudem, Tygří žena a Jakub a hvězdy. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy Smlouva s osudem, Tygří žena a Jakub a hvězdy
probíhá od 11. prosince do 24. prosince 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy (román, thriller a pohádku) dle vlastního výběru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSmlouva s osudem
Cesty lásky

Volfová, Jitka

Mladá fronta, 2014

zobrazit info o knizeTygří žena
Švédský rodinný thriller

Janouchová, Kateřina

Mladá fronta, 2014

zobrazit info o knizeJakub a hvězdy

Fučíková, Renáta

Mladá fronta, 2014

Napsat komentář