Vyhrajte knihu humorných povídek nebo fejetonů

Plot-dle-vyberu
Chcete mít v tomto sychravém počasí zaručeno, že se zasmějete? V tom případě si vyberte jednu ze dvou knih, které vám dnes představíme, a pusťte se do čtení. Buďte si jistí, že ani jedna z nich si nebere servítky a vtipně komentuje záležitosti všedních dní.

 

Projekt 1000 věcí, co mě serou znali dlouhou dobu pouze fanoušci internetové stránky povedené trojice autorů. Ti se však rozhodli vydávat články i knižně, takže právě nyní máte počtvrté šanci si přečíst, tak jako v každém dosud vydaném dílu, dvě stě nových fejetonů.

A nelení ani Tomáš Kozák, takže přináší svým stálým i novým čtenářům čerstvou knihu, ve které si tentokrát bere na paškál nejen život, ale tak trochu i slavného Malého prince.

Oba tituly srší vtipem a jejich četba vás bude bavit, a je jen na vás, kterému dáte přednost, protože svoji výhru si můžete zvolit sami. Ve spolupráci s nakladatelstvím Plot vám totiž přinášíme soutěž, ve které mají šanci si dle libosti vybrat tři z vás.

Nakladatelství Plot v roce 2013 oslavilo 15. narozeniny. Od svého vzniku vydalo již několik stovek titulů různých témat a zaměření. V roce 1998 zahájilo svou činnost jakožto malé rodinné nakladatelství a v současné době vydává okolo 50 titulů ročně.

 

1000 věcí, co mě serou, díl 4.

I čtvrtý svazek opulentního projektu 1000 věcí, co mě serou nabízí dvě stě hořce humorných fejetonů. Trojice hejterských odborníků Achjo Bitch, Attila, Bič Boží a Curvekiller si v nich se zarputilostí sobě vlastní vyřizuje účty s nespravedlnostmi a strastmi, kterých je dnešní postmoderní svět plný.

Poznámka pro neznalé: Obsah tohoto monumentálního díla, které nesmlouvavě nastavuje zrcadlo zlořádům dneška, začal vznikat v prosinci 2010 jakožto internetový blog. Ten se posléze stal kultovním fenoménem českého internetu, což potvrzuje jak prestižní ocenění Křišťálová lupa 2011 v atraktivní kategorii One (wo)man show, tak skutečnost, že v knižní podobě vychází už jeho čtvrtý díl.

Autoři: Achjo Bitch, Attila, Bič Boží, Curvekiller

Vydalo: nakladatelství Plot
Počet stran: 280
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 11/2014
ISBN: 978-80-7428-242-3

Přečtěte si více o knize 1000 věcí, co mě serou, díl 4..

 

Sputnik a malý princ

Sputnik a malý princ jsou čtivé minipovídky, ve kterých autor, jako vždy, hrubě a vtipně ignoruje požadavky dobrých mravů, politické i náboženské korektnosti a provokuje svým náhledem na feminismus. Tomáš Kozák, originální glosátor života, bezpečně urazí i pobaví každého čtenáře nejen svým upřímným přístupem k životu. Jako rukojmího drze a výstižně použil Saint-Exupéryho malého prince a mnohé z nás probudil ze snění.

Autor: Tomáš Kozák

Vydalo: nakladatelství Plot
Počet stran: 92
Vazba: brožovaná
Vydáno: 11/2014
ISBN: 978-80-7428-244-7

Přečtěte si o knize Sputnik a malý princ.

 

Vyhrajte jednu z knih dle vlastního výběru

Rozšiřte svoji knihovnu o čtvrtý díl ze série titulů úspěšné trojice hejterských odborníků, kteří vás svými komentáři k věcem, se kterými se často setkáváte i vy, rozesmějí. Nebo si přečtěte knihu, která si bere v minipovídkách postavičku Malého prince tak trochu jako rukojmí, ve snaze čtenáře probudit z růžových snů. A vybrat si, který ze svazků je lepší, bude opravdu těžký úkol. Bavit se totiž budete u obou a dost možná se s nimi i ztotožníte.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Plot vám právě nyní přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát některou z  knih. Ve hře jsou dva výtisky titulu 1000 věcí, co mě serou, díl 4. a jeden exemplář knihy Sputnik a malý princ. Tu, která vás potěší, si můžete vybrat sami. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy 1000 věcí, co mě serou, díl 4. a Sputnik a malý princ
probíhá od 4. prosince do 17. prosince 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy dle vlastního výběru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize1000 věcí, co mě serou 4
...one hate is never enough...

Achjo Bitch - Attila, Bič Boží - Curvekiller

Plot, 2014

zobrazit info o knizeSputnik a malý princ

Kozák, Tomáš

Plot, 2014

Napsat komentář