Vyhrajte životopis fotbalové hvězdy plný pikantností

Ja-jsem-Zlatan-Ibrahimovic-perex
Slavný švédský reprezentant bosensko-chorvatského původu Zlatan Ibrahimović se rozhodl společně s novinářem Davidem Lagercrantzem nechat nahlédnout nejen do svého osobního života, ale také na to, co se odehrává v šatnách velkých fobalových klubů.

 

Pohled do zákulisí světového fotbalu

Ibrahimović vypráví o době, kterou strávil v dorosteneckém týmu Malmö FF, a o tatíncích z lepší části města, kteří se ho z něj snažili vystrnadit. Dozvíme se všechno o konfliktech v Ajaxu, prodeji do Juventusu, úspěších v Itálii i skandálu, který mu málem zničil kariéru. Poví nám o výhrách s Interem Milán, o Mourinhovi, o svých nejslavnějších gólech. Vypráví o Heleně, dětech a svém životě mimo hřiště. A vůbec poprvé se dozvíme celou pravdu o tom, co se ve skutečnosti stalo mezi ním a Pepem Guardiolou v Barceloně.

 

Já jsem Zlatan Ibrahimović

Autoři: David Lagercrantz, Zlatan Ibrahimović

Vydalo: nakladatelství Host
Překlad: Prokop Vantuch
Počet stran: 416
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2014
ISBN: 978-80-7491-250-4

Přečtěte si více o knize Já jsem Zlatan Ibrahimović, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host. A nevynechte ani krátkou ukázku.

Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. Odborné publikace se zaměřují především na historii, sociologii, jazykovědu, osobnosti filmu i další obory. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

O autorech

David-LagercrantzDavid Lagercrantz (nar. 1962) je švédský novinář a spisovatel, napsal několik úspěšných populárně-naučných knih i románů, z nichž se největšího ohlasu dočkal bestsellerový životopis Já jsem Zlatan Ibrahimović (2011). Této knihy, která podle recenzentů hloubkou svého vhledu do současné společnosti přesahuje žánr sportovní biografie, se ve Švédsku prodalo přes 700 tisíc výtisků, vyšla v patnácti zemích světa a dostala se do užší nominace na nejprestižnější švédskou knižní cenu Augustpriset. Nyní pracuje na novém svazku na motivy bestsellerové trilogie Milénium Stiega Larssona.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Host)

Zlatan-IbrahimovicZlatan Ibrahimović (nar. 1981) je švédský fotbalista bosensko-chorvatského původu, jeden z nejlepších fotbalových útočníků světa. Hrál za špičkové evropské týmy, jako jsou Ajax Amsterdam, Juventus Turín, FC Barcelona, AC Milán, a od roku 2012 působí ve francouzském klubu Paris Saint-Germain. Je rovněž kapitánem švédského národního týmu.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Host)

 

Vyhrajte knihu Já jsem Zlatan Ibrahimović

Bestseller, který dalece přesahuje rámec klasických biografických knih sportovců, je vysoce ceněn nejen fanoušky fotbalu a Zlatana Ibrahimoviće, ale také literárními kritiky. Vypráví totiž příběh nejen o cestě z chudinské čtvrti až mezi nejbohatší fotbalové hráče, ale také o tom, jaké bylo Ibrahimovićovo působení v klubech jako Ajax, Juventus nebo Inter Milán. V knize se dozvíte o skandálu, který slavnému fotbalistovi málem zničil kariéru i osobní život, i o šťastných chvílích mimo hřiště s dětmi. Stačí se jen začíst.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Já jsem Zlatan Ibrahimović vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Já jsem Zlatan Ibrahimović
probíhá od 26. listopadu do 9. prosince 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Já jsem Zlatan Ibrahimović

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJá jsem Zlatan Ibrahimović

Lagercrantz, David - Ibrahimović, Zlatan

Host, 2014

Napsat komentář