Zasoutěžte si o jednu z knih pro malé slečny

pro-holky-dle-vyberu
Každá malá holčička touží po tom, aby mohla pomáhat mamince v kuchyni a mít vlastní knihu receptů. Větší slečny zase baví příběhy o zvířátkách, zejména ty o koních. A právě knihy tohoto ražení dnes můžete najít v našem článku.

 

Ať máte doma pětiletou cácorku, nebo starší slečnu, budete mít z čeho vybírat. Máme pro vás totiž knihy nejen pro předškolačky, ale i školačky, kterým je 7 a více let. Pojďte se s dětmi podívat, jaké nové recepty si připravilo prasátko Pigy se svojí kamarádkou Laskonkou, nebo nechte malé slečny, ať se začtou do příběhu o ztraceném ježečkovi, případně o tom, co se stalo na Malinovém statku, kde žije Ela a Mrkvička. Z dnešní nabídky knih pro holčičky si vybere opravdu každý. Líbila by se některá z nich vaší ratolesti? Tak právě nyní máte možnost ji od nás získat. Svoji výhru si totiž můžete zvolit sami.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment vám přinášíme soutěž, ve které mají šanci tři z vás.

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991a od té doby se zaměřuje na původní i převzaté tituly zejména z oblasti populárně naučné literatury, beletrie pro děti a mládež a leporel pro nejmenší. Dále vydává doplňkové učebnice, slovníky a turistické průvodce. Nemalá část produkce nakladatelství je věnována také populárně naučné literatuře a beletrii pro dospělé čtenáře.

 

Laskončina kuchařka – rychlé mňamky

Laskoncina-kucharka-ukazkaPohádkové prasátko Pigy se svou kamarádkou a skvělou kuchařkou Laskonkou připravily již druhou knížku těch nejbáječnějších receptů.
Vyzkoušejte nové dobroty, které si díky kresleným návodům zvládnou připravit děti samy. Podporujte jejich samostatnost a nechte je uvařit sladké svačinky, vitaminové bomby, osvěžující nápoje a další zdravé delikatesy.

Autorky: Zdenka Chocholoušová, Zuzana Pavésková

Vydalo: nakladatelství Fragment
Ilustrace: Jan Vajda
Věk: 5+
Počet stran: 32
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2014
ISBN: 978-80-253-2333-5

Přečtěte si více o knize Laskončina kuchařka – rychlé mňamky. Můžete si také prohlédnout ukázku.

 

Příběhy se šťastným koncem – Ztracený ježeček

Ztraceny-jezecek-ukazkaPříběh se šťastným koncem, který se skutečně stal!
Malá Bibi najde na zahradě opuštěného ježečka. Spolu s rodiči vyhledají pomoc a pro zvířátko si přijede chovatelka ze záchranné stanice. Ježeček je v dobrých rukou, ale Bibi se po pichlavém kamarádovi začne stýskat…
Krásný příběh o lidech s dobrým srdcem, kteří pomáhají zachraňovat zvířátka.

Autorka: Jill Hucklesby

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Eva Brožová
Věk: 7+
Počet stran: 136
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2014
ISBN: 978-80-253-2161-4

Přečtěte si o knize Příběhy se šťastným koncem – Ztracený ježeček více a podívejte se také na ukázku.

 

Pozdvižení na Malinovém statku

Pozdvizeni-na-Malinovem-statku-ukazkaEla a její kamarádky Johana s Růženou bydlí na Malinovém statku. Je to krásné místo. Žijí tam prima lidé a spousta zvířat. Hlavně jejich milovaní poníci Mrkvička, Balík a Bělouš, o které se holky starají.
Poklidný život naruší příjezd Eliny babičky Marie. Ta se na statek hodlá přestěhovat, ale protože trpí alergií, nastane pozdvižení. Všechno musí být vymeteno do posledního smítka, nikde nesmí zůstat jediná žíně nebo chloupek z poníka.
Holkám se to ale vůbec nelíbí. Dokážou to zařídit tak, aby se zase všechno vrátilo do starých kolejí?

Autorka: Dagmar H. Mueller

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Blanka Mizerová
Věk: 9+
Počet stran: 160
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2014
ISBN: 978-80-253-2294-9

Přečtěte si více o knize Pozdvižení na Malinovém statku. A nezapomeňte si prohlédnout ukázku.

 

Vyhrajte knihu dle vlastního výběru

Pořiďte své dceři nebo vnučce některou z knih, které jsme vám představili. Nabídka je opravdu pestrá a knihy jsou navíc pro holčičky různého věku, takže jistě některou vyberete. A pokud jste již našli tu správnou, tak neváhejte a pusťte se do tipování a hledání správné odpovědi.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát některou z knih pro holky. Ve hře jsou tituly Laskončina kuchařka – rychlé mňamky, Příběhy se šťastným koncem – Ztracený ježeček a Pozdvižení na Malinovém statku, ze kterých si můžete vybrat dle libosti. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy Laskončina kuchařka – rychlé mňamky, Příběhy se šťastným koncem – Ztracený ježeček a Pozdvižení na Malinovém statku
probíhá od 21. listopadu do 4. prosince 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy pro dívky dle vlastního výběru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLaskončina kuchařka
Rychlé mňamky

Chocholoušová, Zdenka - Pavésková, Zuzana

Fragment, 2014

zobrazit info o knizePříběhy se šťastným koncem – Ztracený ježeček

Hucklesby, Jill

Fragment, 2014

zobrazit info o knizePozdvižení na Malinovém statku

Muellerová, Dagmar H.

Fragment, 2014

Napsat komentář