Vyhrajte knihu s vtipným příběhem a prodlužte si život smíchem

Liga-opravdovych-mistru-perex
Humorný román z fotbalového prostředí pobaví nejen fanoušky, ale i manželky. Příběhy ze zákulisí sezóny fotbalového klubu Nagelované primadony Praha jsou nejen o fotbale, ale i o lásce a milostném životě Bruna Nožičky.

Nagelované primadony a jejich sezóna

Když se sejde parta skutečně „milionových“ fotbalistů, je to radost. A když je jejich cesta za mistrovským titulem ještě „korunovaná“ osudovou láskou, je to teprve opravdové štěstí… Kdo do toho dá srdíčko, ten jde zkrátka štěstíčku naproti – a rázem se před ním otevře „česká ulička“ široká jako tunel Blanka. Humoristický román Liga opravdových mistrů přináší mimořádný pohled do zákulisí jedné sezóny fotbalového mužstva FC Nagelované primadony Praha a taky odkrývá milostný život Bruna Nožičky, největší hvězdy tohoto týmu. Dívat by se na Nagelované primadony asi nedalo, ale je dobré mít je přečtené.

 

Liga opravdových mistrů

Humoristický román o fotbale s láskou

Autor: Čestmír Kapřík

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Ilustrace: Petr Urban
Počet stran: 152
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 7/2014
ISBN: 978-80-204-3344-2

Přečtěte si více o knize Liga opravdových mistrů, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Nakladatelství Mladá Fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Ukázka z knihy

Naštěstí trenér Střevlík neslyšel komentátora Bronislava Mazlavého, jenž se přejedl rybízového koláče, který mu dala na cestu manželka, a tak do mikrofonu jen zkušeně supěl: „Nagelované primadony… uf… zkrátka hrají… jémine… jen to, co potřebují… háááá…“
To Břetislavu Cecíkovi hamižný Mazlavý naštěstí koláč nenabídl, a tak reportér o přestávce střílel otázky Topůrkovi do tváře jako kulomet: „Lojzo, tak že by se rodil nový kanonýr Nagelovaných primadon? Padesátý šestý zápas a první gól – co se stalo?“
„Tak určitě, řikám, teď mám prostě asi takový období… Už sme se vo tom bavili i s klukama v kabíně, že dybych snad i vo půlnoci vstal a vykop balon z vokna, tak trefim bránu nebo co…“
„Máte nového trenéra – hráli jste prvních pětačtyřicet minut taky trochu tak, aby vám úvodní zápas pod jeho vedením vyšel?“
„Tak určitě, řikám, myslim, že nás trenér Střevlík moc nepochválí, protože von je děsná bedna, na tréninku nám furt něco melduje a nám to šiška moc nebere, takže potom nám nezbejvá než hrát fotbal tak, jak sme se to naučili, a na ty jho teorie a vejpočty zapomenout…“ (str. 74)

 

Vyhrajte knihu Liga opravdových mistrů

Na FC Nagelované dámičky Praha byste si lístek nekoupili, asi ani v televizi byste se na ně dívat nechtěli, ale čtení o nich rozhodně stojí za to. Zasmějte se, co hrdlo ráčí, a smíchem si nejen vytrénujete břišní svalstvo, ale hlavně si prodlužíte život. Příhody z jedné sezóny vám k tomu budou bohatě stačit.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může knihu Liga opravdových mistrů vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Liga opravdových mistrů
probíhá od 30. srpna do 12. září 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 knih Liga opravdových mistrů

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLiga opravdových mistrů
Humoristický román o fotbale s láskou

Kapřík, Čestmír

Mladá fronta, 2014

Vyhrajte knihu s vtipným příběhem a prodlužte si život smíchem - DISKUZE

Počet reakcí: 5
  1. kocour.fous kocour.fous napsal:

    Prosím o podklady k zaplacení vydražených knih.. opět se upomínám-)) DĚKUJI

  2. rebo napsal:

    Dobrý den,
    velmi děkuji za knihu Liga opravdových mistrů, která dorazila v pořádku.

  3. Anicka59 Anicka59 napsal:

    Dobrý den,moc děkuji za tuto knihu, kterou jsem vyhrála ve Vaší skvělé soutěži, která je napínavá do poslední vteřiny. Kniha došla zcela v pořádku a už je uložená v mé domácí knihovničce.

  4. vrbik5 napsal:

    Dobrý den, moc děkuji za tuto knihu, dnes v pořádku dorazila.

Napsat komentář