Technothriller Napojení již u vašich knihkupců!

perex-napojeni
Jak vysokou cenu jsme ochotni zaplatit za neomezenou inteligenci? Technothriller, který se stal bestsellerem New York Times a Usa Today, vydává nakladatelství Host!

Kira Millerová je vynikající molekulární bioložka, která objeví způsob, jak ve všech oblastech myšlení a tvůrčí činnosti dočasně získat schopnosti génia. Ale co když je tato nadpřirozená úroveň inteligence spojena s bezcitným velikášstvím?

Elitní voják David Desh odešel z armády poté, co byl v Íránu brutálně povražděn jeho tým. Nyní však byl povolán na svou poslední misi: má najít Kiru Millerovou, tajemnou nadanou vědkyni, která údajně stojí za bioteroristickým spiknutím ohrožujícím životy milionů lidí. Útočný komplot je však pouze špičkou ledovce. Při pátrání po Kiře Millerové se Desh ocitne ve spletitém bludišti intrik a stane se klíčovým hráčem ve smrtící hře, v níž musí zvítězit, aby zachránil lidskou civilizaci.

Bill Callan natáhl ruku, v níž držel pistoli Ruger 45 opatřenou tlumičem, a začal se nehlučně plížit k ženě která si říkala Angela Joyceová. Seděla zády k němu u starého dřevěného stolu a pilně pracovala na drahém laptopu. Callan si znovu pomyslel, že je nepopiratelně hezká. Sám měl ale rád spíš oplzlejší typy a ona mu připadala moc ctnostná – ačkoli jedinou její ctností nejspíš byl právě její vzhled. A kromě toho byla chytrá. Na jeho vkus až příliš chytrá.

Neváhejte a pokračujte v četbě ukázky z knihy!

Napojení

Vydalo nakladatelství Host
Autor: Douglas E. Richards

Překlad: Radka Knotková
Počet stran: 384
Formát: 135 × 205
Vazba: brožovaná

Přečtěte si více o knize Napojení

O autorovi

Douglas E. Richards (nar. 1962) vyrostl v Cincinnati v Ohiu, vystudoval mikrobiologii, molekulární biologii a obchodní management. V současnosti žije s rodinou v San Diegu v Kalifornii. Napsal několik knih, například sérii sci-fi thrillerů pro děti The Prometheus Project (Projekt Prométheus, 2010). Román Napojení se stal nejprodávanější e-knihou internetového obchodu Amazon za rok 2011 ve dvou hlavních kategoriích — technothriller a science fiction. V roce 2012 vyšlo jeho pokračování Amped (Zesílení). Richards je ceněn zejména pro schopnost propojit akci, napětí a vědecké poznatky do strhujících románů, které se bravurně pohybují na hranici dvou žánrů — thrilleru a sci-fi.

(Zdroj informací: nakladatelství Host)


Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. Odborné publikace se zaměřují především na historii, sociologii, jazykovědu, osobnosti filmu i další obory. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila také  řada překladové beletrie. Pečuje v jejím rámci o knihy mnoha předních zahraničních autorů, ať již zvučných jmen či začínajících autorů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNapojení

Richards, Douglas E.

Host, 2014

Napsat komentář