Když váš pes potřebuje restart

Pat Millerová: Restartujete svého psa - náhled
Pokud patříte k lidem, kteří mají doma psa z útulku, špatně vychovaného nebo nalezeného, neměla by vám ujít nová kniha Pat Millerové. Autorka v ní krok za krokem vysvětluje, jak docílit restartu našich čtyřnohých miláčků.

Jak vylepšit život nejlepšímu příteli člověka

Dejte svému psovi druhou šanci na prvotřídní život!

Jak už podtitul napovídá, v knize Restartujte svého psa se Pat Millerová zaměřila na to, jak dát psovi druhou šanci na plnohodnotný život. A nejde jenom o psy nalezené, zachráněné, zděděné nebo z útulku – nový start potřebuje i pes, jehož chování nebylo řádně formováno a jeho problémy řešeny, takže z něj místo příjemného společníka vyrostla neřízená střela, která své okolí obtěžuje, děsí, nebo dokonce ohrožuje.

V knize se dozvíte vše podstatné o tom, jak v takové situaci postupovat – od analýzy stávajícího chování přes výběr nejvhodnější cesty k nápravě až po rady, čeho se vyvarovat a čeho se držet, abychom vzniku problémového chování u psa předešli.

 

Restartujete svého psa

Autorka: Pat Millerová

Vydalo: nakladatelství Plot

Překlad: Jana Dušková
Počet stran: 270
Vazba: vázaná
Vydáno: 6/2014
ISBN: 978-80-7428-210-2

Kniha Restartujte svého psa je autorčinou druhou příručku vydanou nakladatelstvím Plot. V té první s názvem Pozitivní metody výchovy psa se Pat Millerová věnovala cvičení psů bez zbytečného stresu a trestání. Obě knihy vychází v edici Edukace. V jejím rámci vycházejí tituly určené chovatelům psů zaměřené například i na agility nebo dogdancing.


V Nakladatelství PLOT vydáváme knihy o psech, strašidlech, historii nebo pověstech, a spoustě dalších věcí, které baví nás i naše čtenáře. V současné době vydáváme okolo 50 titulů ročně. Nejde nám o to chrlit na již tak přesycený knižní trh desítky novinek měsíčně, ale spíš vyprodukovat kvalitní titul, jak po stránce odborné, tak po stránce výrobní.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRestartujte svého psa
Dejte svému psovi druhou šanci na prvotřídní život

Millerová, Pat

Plot, 2014

Napsat komentář