Aukce

Příhozem v aukci vyjadřujete souhlas s Pravidly aukcí v Klubu knihomolů.

Fermentace

náhled obálky
Konec aukce: 11. 1. 2022 v 20:00:00
Běžná cena: 490,- Kč
Vydraženo za:

245,- Kč

Poslední příhoz:Saska57

Aukce již byla ukončena!

Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí „hodných“ bakterií uchovávají potraviny a proměňují se v jedinečně lahodné pokrmy a nápoje, které pozoruhodným způsobem prospívají našemu zdraví.
Díky rostoucímu povědomí o tom, jak zásadně jídla bohatá na probiotika působí na naši fyzickou a duševní pohodu, dnes prastaré umění fermentace prochází obrodou. Když vezmete v úvahu ještě potěšení z domácí výroby fermentovaných potravin a její jednoduchost a hospodárnost, není divu, že si mačkáním, nakládáním a lahvováním prošlapáváme cestu ke zdravějšímu zažívání a hlubšímu vztahu k vlastní výživě.
Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zkušenosti nabyté během více než 40 let výuky fermentačních technik po celém světě. Díky jejímu laskavému a svědomitému vedení si jistě doma najdete místo na jeden či více fermentovaných výrobků, které rozezpívají vaše srdce i žaludek.

Poštovné 75 Kč.

Přečtěte si více o knize Fermentace

Doporučení:
Share

Příhozy v aukci

Knihomol Cena Datum
Saska57 245 11. 1. v 19:48:12