Zahrajte si o poslední díl české fantasy série

Erilian-3-perex
Závěr trilogie o statečné Fínce, která vládne magickými schopnostmi, vás opět zavede do erilianského světa. Jak dopadne poslední dobrodružství z pera české autorky Terezy Janišové?

Závěrečné dobrodružství

Fínka se umí ohánět smyčcem i dýkami a v žilách jí koluje magie. Magie starší než vznešené město Erilian. Přichází ale doba krátkých vlasů a krátkých sukní, v ulicích jezdí tramvaje a čarodějové poslouchají jazz. Na dávné časy a legendy se skoro zapomnělo. Nikdo nemá tušení o chystané pomstě, o spolku Maskovaných gentlemanů ani o pěti hvězdách, které se na obloze pomalu ale jistě seskupují do jedinečné liniové konstelace.
Vydejte se s Fínkou na noční toulky křivolakými erilianskými uličkami, vyplujte proti proudu Velké řeky do Západní Avalonie a na křídlech létacího medvěda odhalte tajemství dalekého Ledového kontinentu!

 

Erilian 3

Střípky hvězd

Autorka: Tereza Janišová

Vydává: nakladatelství CooBoo
Ilustrace: Petr Vyoral
Počet stran: 320
Vazba: vázaná
Vydáno: 4/2014
ISBN: 9 978-80-7447-556-6

Přečtěte si více o knize Erilian 3 – Střípky hvězd, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství CooBoo patřící pod společnost Albatros Media. Nezapomeňte se podívat ukázku a stáhnout si vzorovou kapitolu.

Společnost Albatros Media a.s. je mediální společnost nabízející pod značkami devíti samostatných nakladatelství Albatros, BizBooks, CooBoo, CPress, Computer Press, Edika, Motto, Plus, XYZ a v koedičním projektu s ČT Edice České televize široké spektrum mediálních produktů – knih, interaktivních encyklopedií na CD-ROM, audionahrávek a DVD.

 

Ukázka z knihy

Té noci jsme spolu já a Edrik Resian uzavřeli jistou dohodu, a porušili tak jedno z nejstěžejnějších pravidel Hry maskovaných gentlemanů. Ale nepředbíhejme…
Bylo něco po půl dvanácté, když Edrik Resian vystoupil z tramvaje číslo šest na zastávce Přístavní zákrut. Deset let erilianských tramvajových drah hlásal modře a zlatě vyvedený nápis na jejím boku. Tramvaj dvakrát zacinkala a odjela do noci. Z baru U Trsající ropuchy se potemnělou ulicí nesly tlumené tóny jazzu.
Dveře baru se prudce otevřely, zlatavé světlo na chvíli zalilo dlažební kostky Přístavní ulice a rozdováděné hudební výplody trubky, saxofonu a kontrabasu zesílily. Spolu s nimi se z baru vyhrnuly
tři postavy. Dva pánové a jedna slečna, na kterých se toho večera Šotkova whisky a další nápoje rozličných chutí a barev podepsaly nemalou měrou. Slečna vrávorala na vysokých podpatcích zavěšená do svých dvou společníků. Jeden měl kravatu uvázanou kolem hlavy, druhému chyběla pravá bota, takže po kočičích hlavách klopýtal jen v ponožce. Evidentně mu to ale ani v nejmenším nedokázalo pokazit rozesmátou náladu, kterou trojčlenná společnost sdílela.
Edrik Resian je pozoroval z chodníku na opačné straně ulice. Opilá trojice jeho přítomnost zřejmě vůbec nezaregistrovala, a když se jí s vynaložením značného úsilí podařilo obejít pouliční lampu, odpotácela se Přístavní ulicí vstříc dalším barovým štacím. Edrik si posunul placatou tvídovou čepici hlouběji do čela a s rukama v kapsách saka přešel tramvajové koleje. Do baru U Trsající ropuchy ale nezamířil. (str. 5–6)

 

Vyhrajte knihu Erilian 3 – Střípky hvězd

Vydejte se do třetice s hlavní hrdinkou Fínkou a tentokrát i s jejím pomocníkem medvědem do dalekých krajin Ledového kontinentu. Co tam na ně čeká a podaří se jim odhalit tajemství, které by mohlo znamenat zkázu pro svět čarodějů?

Ve spolupráci se společností Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou právě knihu Erilian 3 – Střípky hvězd vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy Erilian 3 – Střípky hvězd
probíhá od 1. května do 14. května 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Erilian 3 – Střípky hvězd

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeErilian 3
Střípky hvězd

Janišová, Tereza

CooBoo, 2014

Napsat komentář